Johnny Depp

Mordet på Orientexpressen
0
HDRip
Mordet på Orientexpressen
Från den bästsäljande boken av mordgåtornas drottning Agatha Christie kommer nu Mordet på Orientexpressen. Vad som börjar som en extravagant tågresa genom Europa utvecklas snabbt till ett av de mest spännande mysterier som någonsin berättats. För en av tågets passagerare ska resan bli den allra sista, och alla övriga medresenärer är misstänkta. Tiden är knapp och en man måste lösa ...
0/0
Rango
5.5

Rango

2011
Rango
När Rango, en förlorad husdjur, slingrar misstag i den skitiga, Gun-sling staden Smuts, plötsligt finner mindre än modiga ödla han står ut. Välkomnas som det sista hoppet staden har väntat på, är ny sheriff Rango tvingas spela sin nya roll och hållet.
5.5/2
21 Jump Street
0
HD 720p
21 Jump Street
I gymnasiet, Schmidt var en tönt och Jenko var populär Jock. Efter examen, båda anslöt sig till polisen och slutade som partner ridning cyklar i stadsparken. Eftersom de är unga och ser ut som gymnasieelever, de tilldelas en hemlig enhet infiltrera en drog ring som levererar gymnasieelever syntetiska droger.
0/0
Platoon
6
Platoon
Som ung och naiv rekrytera i Vietnam står Chris Taylor en moralisk kris när de konfronteras med krigets fasor och dualitet människans.
6/2
Chocolat
6
Chocolat
En fabel av emotionell frigörelse och choklad. En mor och dotter flyttar till en liten fransk stad där de öppnar en chokladaffär. Staden, religiösa och moraliskt sträng, är emot dem som de representerar fritt tänkande och överseende. När en grupp båt zigenare flyta nedför floden fördomar borgmästaren leder till en kris.
6/1
A Nightmare on Elm Street
9
A Nightmare on Elm Street
Tonåringar i en liten stad sjunker som flugor, uppenbarligen i klorna på masshysteri som orsakar deras självmord. En polis dotter, Nancy Thompson (Heather Langenkamp) spårar orsaken till pedofil Fred Krueger (Robert Englund), som brändes levande av arga föräldrar många år tidigare. Krueger har nu kommit tillbaka i drömmar hans mördarnas barn, hävda sina liv som hans hämnd. Nancy och hennes ...
9/1
Once Upon a Time in Mexico
6
Once Upon a Time in Mexico
Hitman "El Mariachi" blir inblandad i internationell spionage involverar en psykotisk CIA-agent och en korrupt mexikansk allmänhet.
6/1
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
6
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
Den ökända historien om Benjamin Barker, a.k.a. Sweeney Todd, som sätter upp en frisersalong i London som ligger till grund för en sinister partnerskap med sin kollega hyresgäst, Mrs Lovett. Baserat på träffen Broadway musikal.
6/1
The Tourist
0
The Tourist
Amerikansk turist Frank (Johnny Depp) möter mystisk brittisk kvinna Elsie (Angelina Jolie) på tåget till Venedig. Romantik verkar knopp, men det finns mer för henne än med blotta ögat. Nyinspelning av 2005 franska filmen "Anthony Zimmer", skriven och regisserad av Jérôme Salle.
0/0
What’s Eating Gilbert Grape
10
What’s Eating Gilbert Grape
Gilbert har att ta hand om sin bror Arnie och hans feta mor, som är i vägen när kärleken går in i hans liv.
10/1
Into the Woods
6
Into the Woods
En häxa konspirerar för att undervisa viktiga lärdomar till olika karaktärer populära barns berättelser inklusive Rödluvan, Askungen, Jack and the Beanstalk och Rapunzel.
6/1
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
7.5
HD 720p
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Kapten Jack Sparrow korsar vägar med en kvinna från sitt förflutna, och han är inte säker på om det är kärlek - eller om hon är en hänsynslös bedragare vem som använder honom att hitta den mytomspunna Fountain of Youth. När hon tvingar honom ombord på Queen Anne s Revenge, fartyget av den formidabla pirat Svartskägg finner Jack sig själv ...
7.5/2
Pirates of the Caribbean: At World’s End
6.5
HD 720p
Pirates of the Caribbean: At World’s End
Kapten Barbossa, långa tros vara död, har kommit tillbaka till livet och leds till kanten av jorden med modiga Will Turner och feisty Elizabeth Swann. Och hur är det med Jack Sparrow? Ingenting är som det verkar.
6.5/2
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
8
HD 720p
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Jack Sparrow, en rullning 17-talet pirat som strövar Karibiska havet Butts huvuden med en rival pirat böjd på plundring byn Port Royal. När guvernörens dotter kidnappas, Sparrow bestämmer sig för att hjälpa flickan kärlek rädda henne. Men deras sjöfarts uppdrag är knappast enkel.
8/1
Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest
7
HD 720p
Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest
De höga hav äventyr happy-go-lucky bråkmakare kapten Jack Sparrow, unga Will Turner och egensinnig skönhet Elizabeth Swann fortsätter som Sparrow arbetar sig ut ur en blodskuld med spöklika Davey Jones, också försöker han undvika evig fördömelse.
7/1
The Lone Ranger
6
The Lone Ranger
Texas Rangers jagar ett gäng laglösa som leds av Butch Cavendish, men gänget bakhåll Rangers, till synes döda dem alla. En överlevande hittas dock av en indian som heter Tonto, vem sjuksköterskor honom tillbaka till hälsa. Ranger, påtagning en mask och ridande på en vit hingst som heter Silver, lag med Tonto att få skrupelfria gäng och andra av denna ...
6/1
Black Mass
7
HD 720p
Black Mass
Filmen berättar den sanna historien om irländsk-amerikansk gangster Whitey Bulger, den mest ökända våldsverkare i historien om South Boston. Filmen följer denna oheliga allians, som spiral utom kontroll, vilket gör Whitey att undgå brottsbekämpande och blivit en av de mest hänsynslösa och kraftfulla våldsverkare i Boston historia. Den sanna historien om Whitey Bulger, bror till en statlig senator och mest ...
7/1
Alice Through the Looking Glass
5.5
Alice Through the Looking Glass
Efter att glida genom en spegel, Alice befinner sig tillbaka i Underland med vita drottningen, Cheshire Cat, vit kanin, Tweedledee och Tweedledum. Nu måste hon resa tillbaka i tiden för att rädda Hatter familj i det förflutna. I uppföljaren till Tim Burtons "Alice i Underlandet", återvänder Alice Kingsleigh till Underland och står inför en ny äventyr rädda Mad Hatter.
5.5/2
Alice in Wonderland
6
HD 720p
Alice in Wonderland
Alice, en opretentiös och individuell 19-åriga, är förlovad med en dumhuvud av en engelsk adelsman. På hennes förlovningsfest, flyr hon publiken att överväga att gå igenom med äktenskapet och faller ner i ett hål i trädgården efter observation en ovanlig kanin. Anländer i en konstig och surrealistisk plats som heter "Underland", hon befinner sig i en värld som liknar mardrömmar ...
6/1
Blow
3

Blow

2001
Blow
En pojke vid namn George Jung växer upp i en kämpande familj på 1950-talet. Hans mor tjatar på sin man när han försöker göra en levande för familjen. Det är slutligen visat att George far inte kan försörja sig och familjen går i konkurs. George vill inte samma sak att hända honom, och hans vän tonfisk, på 1960-talet, tyder på ...
3/1