Jonathan Pryce

Taboo
6.4

Taboo

2017
Taboo
Äventyraren James Keziah Delaney återvänder till London från Afrika 1814 tillsammans med fjorton stulna diamanter för att söka hämnd efter faderns död. 2017 är fylld av spännande premiärer av nya serier, men en av de som verkligen sticker ut är den påkostade, historiska serien "Taboo" från BBC och FX. Den har premiär den 7 januari och här är 5 anledningar varför ...
6.4/8
Narcopolis
0
Narcopolis
Inom en snar framtid, Frank, en polis, upptäcker att en legalisering av alla droger kommer med ett pris.
0/0
Tomorrow Never Dies
6
Tomorrow Never Dies
En rubbad mediamogulen är iscensättning internationella incidenter grop världens supermakter mot varandra. Nu 007 måste ta på denna onda mastermind i en adrenalinladdad kamp för att avsluta sin terror och förhindra global pandemonium.
6/1
The Salvation
6
The Salvation
I 1870-talet Amerika, en lugn amerikansk nybyggare dödar hans familj mördare som släpper raseri av en ökänd gängledare. Hans fega kolleger stadsborna förråda honom då, tvingar honom att jaga de laglösa ensam.
6/1
Pirates of the Caribbean: At World’s End
6.5
HD 720p
Pirates of the Caribbean: At World’s End
Kapten Barbossa, långa tros vara död, har kommit tillbaka till livet och leds till kanten av jorden med modiga Will Turner och feisty Elizabeth Swann. Och hur är det med Jack Sparrow? Ingenting är som det verkar.
6.5/2
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
8
HD 720p
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Jack Sparrow, en rullning 17-talet pirat som strövar Karibiska havet Butts huvuden med en rival pirat böjd på plundring byn Port Royal. När guvernörens dotter kidnappas, Sparrow bestämmer sig för att hjälpa flickan kärlek rädda henne. Men deras sjöfarts uppdrag är knappast enkel.
8/1
Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest
7
HD 720p
Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest
De höga hav äventyr happy-go-lucky bråkmakare kapten Jack Sparrow, unga Will Turner och egensinnig skönhet Elizabeth Swann fortsätter som Sparrow arbetar sig ut ur en blodskuld med spöklika Davey Jones, också försöker han undvika evig fördömelse.
7/1
G.I. Joe: Retaliation
5
HD 720p
G.I. Joe: Retaliation
Inramade för brott mot landet, mag Joe laget avslutas genom president ordning. Detta tvingar G.I. Joes till inte bara slåss deras dödsfiende Cobra; de tvingas att brottas med hot från inom regeringen som äventyrar deras existens.
5/1
Dough
8
HDRip

Dough

2015
Dough
En gammal judisk bagare kämpar för att hålla sin verksamhet vid liv tills hans unga muslimska lärling droppar misstag cannabis i degen och sänder försäljnings skyhög. En gammal judisk bagare (Jonathan Pryce) ser sin kämpande högkonjunkturen när hans unga lärling (Jerome Holder) droppar marijuana misstag i degen.
8/1
What a Girl Wants
8
What a Girl Wants
En amerikansk flicka, Daphne, leder till Europa i sökandet efter den far hon aldrig träffat. Men i stället för att hitta en brittisk version av sin bohemiska mamma, lär hon kärlek hennes mammas liv är en spända politiker. Det enda problemet är nu att hennes sedan länge försvunna pappa är förlovad med en starkt territoriell social klättrare med en dotter ...
8/1