Jude Law

King Arthur: Legend of the Sword
10
King Arthur: Legend of the Sword
When the child Arthur’s father is murdered, Vortigern, Arthur’s uncle, seizes the crown. Robbed of his birthright and with no idea who he truly is, Arthur comes up the hard way in the back alleys of the city. But once he pulls the sword Excalibur from the stone, his life is turned upside down and he is forced to acknowledge ...
10/2
The Young Pope
5.5
The Young Pope
The controversial story of the beginning of Pius XIII's pontificate.
5.5/2
Black Sea
0
Black Sea
En rafflande äventyr thriller regisserad av Oscarbelönade Kevin Macdonald, centrering på en skurk ubåtskapten som drar ihop en misfit besättning att gå efter en sjunken skatt ryktas att gå förlorad i djupet av Svarta havet. Som girighet och desperation ta kontroll ombord deras klaustrofobiska fartyg, den ökande osäkerheten i uppdraget gör att män att slå på varandra för att kämpa ...
0/0
Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events
8
Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events
Kära tittare. Om du gillar filmer med sjungande kaniner, exploderande rymdskepp eller hejarklacksledare är den här filmen inget för dig. Den här filmen är väldigt skrämmande, ett uttryck som i det här sammanhanget betyder ”ett spännande och olycksbådande äventyr med tre påhittiga, föräldralösa barn och en ondskefull skådespelare vid namn greve Olaf (Carrey) som vill lägga vantarna på deras stora ...
8/1
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
7
HD 720p
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Det finns en ny kriminell mastermind i stort - Professor Moriarty - och inte bara är han Holmes intellektuella lika, men hans förmåga till ont och brist på samvete kan ge honom en fördel över detektiv.
7/1
Sherlock Holmes
7
HD 720p
Sherlock Holmes
Excentrisk konsult detektiv Sherlock Holmes och doktor John Watson kamp för att få ner en ny nemesis och avslöja en dödlig intrig som kan förstöra England.
7/1
Side Effects
7
Side Effects
En kvinna vänder sig till receptbelagda läkemedel som ett sätt att hantera sin ångest om makens kommande frigivning.
7/1
Rise of the Guardians
5.5
Rise of the Guardians
När en ond ande som kallas Pitch fastställs gatlopp att ta över världen, måste den odödliga Guardians går samman för första gången för att skydda hopp, tro och fantasi av barn över hela världen.
5.5/2
The Holiday
6
HD 720p
The Holiday
Två kvinnor, en (Cameron Diaz) från Amerika och en (Kate Winslet) från Storbritannien, byta hem till jul efter dåliga breakups med sina pojkvänner. Varje kvinna finner romans med en lokal man (Jude Law, Jack Black) men inser att den förestående återvända hem kan avsluta förhållandet.
6/1
The Grand Budapest Hotel
8
The Grand Budapest Hotel
Grand Budapest Hotel berättar om en legendarisk concierge på kända europeiska hotell mellan krigen och hans vänskap med en ung anställd som blir hans betrodda skyddsling. Berättelsen handlar om stöld och återvinning av en ovärderlig renässansmålning, kampen för en enorm familj lycka och de långsamma och sedan plötsliga omvälvningar som transformerats Europa under första hälften av 20-talet.
8/1
Spy
8

Spy

2015
Spy
Susan Cooper är en anspråkslös, Stationära datorer CIA analytiker och unsung hero bakom byrån, mest farliga uppdrag. Men när hennes partner faller bort gallret och en annan topp agent äventyras, volontärer hon att gå djupt undercover för att infiltrera världen av en dödlig vapenhandlare, och förhindra en global katastrof. Ett skrivbord bundna CIA analytiker volontärer att gå undercover för att ...
8/1
Contagion
3
Contagion
Smitta följer den snabba utvecklingen av ett dödligt luftburet virus som dödar inom några dagar. Som snabbrörliga epidemin växer, att den globala medicinska samhället lopp hitta ett botemedel och kontrollera panik som sprider snabbare än själva viruset. Samtidigt, vanliga människor kämpar för att överleva i ett samhälle som kommer ifrån varandra.
3/1
Enemy at the Gates
6
Enemy at the Gates
Enemy at the Gates är en krigsfilm från Jean-Jacques Annaud från 2001 som äger rum under slaget vid Stalingard under andra världskriget mellan ryssarna och tyskarna.
6/1
Closer
6

Closer

2004
Closer
En kvick, romantisk och mycket farlig kärlekshistoria om slumpmässiga möten, instant attraktioner och tillfälliga förräderi. Två par sönderdelas när de börjar destruktiva äktenskapliga angelägenheter med varandra.
6/1
Hugo
7

Hugo

2011
Hugo
Hugo är en föräldralös pojke som lever i väggarna i en tågstation i 1930 Paris. Han lärde sig att fixa klockor och andra prylar från sin far och farbror som han sätter att använda hålla tågstationen klockor körs. Det enda som han har lämnat som ansluter honom till hans död far är en automat (mekanisk man) som inte fungerar utan ...
7/1