Julia Roberts

Wonder
8
HD

Wonder

2017
Wonder
Baserad på den bästsäljande boken "Wonder" som berättar den hjärtevärmande berättelsen om August Pullman. En pojke med ett ansikte som är lite mer annorlunda än andras, som blir en osannolik hjälte.
8/1
Sleeping with the Enemy
6
Sleeping with the Enemy
Till en början verkade det som om Martin Burney var Lauras dröm. Han var stilig, framgångsrik och förföriskt snygg. Inte förrän de gift sig upptäcker Laura att Martin är en kvinnas absoluta mardröm – tvångsmässig, kontrollerande och livsfarligt våldsam. Efter att ha levt i skräck och fara i tre år beslutar sig Laura för att rymma. Eftersom hon vet att ...
6/1
Erin Brockovich
9
Erin Brockovich
En två gånger frånskild mamma till tre som ser en orättvisa, tar på den onde och vinner - med lite hjälp från hennes push-up behå. Erin går att arbeta för en advokat och kommer över journaler beskriver sjukdomar klustrade i en närliggande stad. Hon börjar utreda och snart exponerar en monumental mörkläggning.
9/1
Ocean’s Twelve
5
Ocean’s Twelve
Danny Ocean återförenas med sin gamla flamma och resten av hans glada band av tjuvar i en Kapris om tre stora heists i Rom, Paris och Amsterdam. Men Europol agent Isabel Lahiri är hack i häl.
5/1
Notting Hill
10
Notting Hill
Den brittiska komedi från regissören Roger Michell berättar kärlekshistorien mellan en berömd skådespelare och en enkel bok säljare från London. En titt in i försöket för kända personer att ha en personlig och privatliv och konsekvenserna som följer. Nominerad till tre Golden Globes 2000.
10/1
The Normal Heart
0
The Normal Heart
Historien om uppkomsten av HIV-AIDS-krisen i New York i början av 1980, med en orubblig titt på landets sexualpolitik som homosexuella aktivister och deras allierade i det medicinska samfundet kampen för att avslöja sanningen om den spirande epidemi till en stad och nation i förnekelse.
0/0
Secret in Their Eyes
6
Secret in Their Eyes
En sammansvetsad grupp FBI utredare, tillsammans med deras åklagare handledare plötsligt slits sönder när de upptäcker att en av deras egna tonårsdöttrar har brutalt mördad.
6/1
Pretty Woman
6
HD 720p
Pretty Woman
När miljonär hjuling-återförsäljare Edward Lewis går in i en affärsavtal med Hollywood Hooker Vivian Ward, förlorar han sitt hjärta på köpet i denna charmiga romantiska komedi. Efter Edward anställer Vivian som hans dag i en vecka och ger henne en Cinderella makeover, återvänder hon till förmån genom mildrande av hardnosed tycoon utsikter. Kan de fattiga prostituerad och rika kapitalistiska leva ...
6/1
Money Monster
6
Money Monster
Lee Gates är en Wall Street guru som plockar heta bestånd som värd för tv-serien "Money monster." En dag, han och hans producent Patty sätts i en extrem situation när en ilsken investerare tar över deras studio. I realtid, high stakes thriller Money monster, George Clooney och Julia Roberts stjärna som finansiell programledare Lee Gates och hans producent Patty, som ...
6/1
Mother’s Day
5
Mother’s Day
Att sammanföra Jennifer Aniston, Kate Hudson och Julia Roberts tillsammans med Jason Sudeikis, är mors dag en hyllning till mödrar överallt. Den berättar historier om tre generationer kommer tillsammans i veckan fram till mors dag. Korsande berättelser med olika moms kolliderar på mors dag.
5/1
Ocean’s Eleven
6
Ocean’s Eleven
Mindre än 24 timmar i hans parole är karismatisk tjuv Danny Ocean redan rulla ut sin nästa plan: I en natt, kommer Dannys handplockade besättning av specialister försöker stjäla mer än $ 150 miljoner dollar från tre Las Vegas kasinon. Men för att göra mål kontanter, Danny riskerar hans chanser att förena med ex-fru, Tess.
6/1
Closer
6

Closer

2004
Closer
En kvick, romantisk och mycket farlig kärlekshistoria om slumpmässiga möten, instant attraktioner och tillfälliga förräderi. Två par sönderdelas när de börjar destruktiva äktenskapliga angelägenheter med varandra.
6/1
Mirror Mirror
8
Mirror Mirror
När hon tillbringar all sin pengar, till en ond troll drottning (Julia Roberts) system gifta sig med en vacker, rik prins (Arnie Hammer). Det finns bara ett problem - han är kär i en vacker prinsessa, Snövit (Lily Collins). Nu, sällskap av sju upproriska dvärgar, lanserar Snow White en episk strid mellan gott och ont ...
8/1
The Ant Bully
8
The Ant Bully
Trötta på att måltavla för grannskapet översittare, 10-åriga Lucas Nickle ventilerar sin frustration på myrstacken i sin främre gården ... tills insekterna krympa honom till storleken av ett fel med en magisk elixir. Dömd för "brott mot kolonin," Lucas kan bara återfå sin frihet genom att leva med myror och lära sina vägar.
8/2