Julie Walters

Paddington 2
7.5
HD 1080p
Paddington 2
Paddington, now happily settled with the Brown family and a popular member of the local community, picks up a series of odd jobs to buy the perfect present for his Aunt Lucy's 100th birthday, only for the gift to be stolen.
7.5/6
Justin and the Knights of Valour
0
Justin and the Knights of Valour
En värmande berättelse om vänskap, ära & amp; mod, som ser en ung pojke blir en man som han ger sig ut på en strävan att bli en riddare.
0/0
Brave
10
HD 720p

Brave

2012
Brave
Brave ligger i den mystiska skotska höglandet, där Mérida är prinsessan av ett rike styrt av kung Fergus och drottning Elinor. En bångstyrig dotter och en duktig bågskytt, trotsar Mérida en dag en helig sed landet och oavsiktligt ger turbulens till riket. I ett försök att ställa allt till rätta, Mérida söker upp en excentrisk gammal kloka kvinna och beviljas ...
10/1
Paddington
1
HD 720p
Paddington
A young Peruvian bear with a passion for all things British travels to London in search of a home. Finding himself lost and alone at Paddington Station, he begins to realize that city life is not all he had imagined - until he meets the kindly Brown family, who read the label around his neck ('Please look after this bear. ...
1/1
Billy Elliot
8
Billy Elliot
Mot bakgrund av 1984 Gruvarbetare Strike, är Billy Elliot en 11-årig pojke som snubblar ut ur boxningsringen och på balett golvet. Han står inför många prövningar och triumfer som han strävar efter att övervinna sin familj set sätt, inre konflikt, och stå på tårna!
8/1
Brooklyn
7
Brooklyn
I 1950-talet Irland och New York, har unga Ellis Lacey att välja mellan två män och två länder.
7/1
Mamma Mia!
6
HD 720p
Mamma Mia!
Beläget på en idyllisk grekisk ö, tjänar tomten som bakgrund för en mängd ABBA hitlåtar. Donna, en oberoende, ensamstående mamma som äger ett litet hotell på ön är på väg att släppa taget om Sophie, pigg unga dotter hon höjt sig. Men Sophie har i hemlighet inbjuden tre av hennes mors ex-älskare i hopp om att hitta sin far.
6/1
Harry Potter and the Half-Blood Prince
9.7
HD 720p
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Det är Harry Potter ", sjätte år på Hogwarts. Som Voldemort '; s ondskefulla krafter samla och en anda av dysterhet och rädsla sveper landet, blir det mer och mer klart för Harry att han snart kommer att konfrontera sitt öde. Men är han upp till de utmaningar som väntar på honom? Som Harry Potter börjar sitt sjätte år på ...
9.7/3
Gnomeo & Juliet
8
Gnomeo & Juliet
En version av Shakespeares pjäs, in i en värld av stridande inomhus- och utomhus tomtar. Trädgårdstomtar Gnomeo och Julia har så många hinder att övervinna deras kvasi namesakes när de fångas upp i en fejd mellan grannar. Men med plast rosa flamingos och gräsklippare tävlingar i mixen, kan detta unga par hitta varaktig lycka?
8/1