Kathryn Hahn

Bad Moms 2
0
HD 1080p
Bad Moms 2
De tre undervärderade och överbelastade mammorna Amy, Kiki och Carla gör uppror mot julens utmaningar och förväntningar i hopp om att skapa den perfekta semestern för sina familjer. Som om inte det var tillräckligt, måste de göra allt detta samtidigt som de tar hand om de ultimata semesterfienderna: sina egna mammor.
0/0
We’re the Millers
0
HD 720p
We’re the Millers
A veteran pot dealer creates a fake family as part of his plan to move a huge shipment of weed into the U.S. from Mexico.
0/0
Captain Fantastic
5
Captain Fantastic
Ben har skapat ett paradis för sig och sina sex barn i nordvästra USAs djupa skogar, lagom långt bort från övrig familj och vänner. Där uppfostrar han dem till att bli starka, bildade och självständiga individer. Men en plötslig händelse tvingar den udda familjen att lämna sitt trygga hem och återvända till civilisationen. Där tvingas Ben försvara och utvärdera ...
5/1
How Do You Know
3
How Do You Know
Efter att ha skurits från USA softball team och känner sig lite förbi sin prime, Lisa befinner sig utvärdera sitt liv och i mitten av ett triangeldrama, som ett företags kille i kris konkurrerar med sin nuvarande, baseball-playing beau.
3/1
How to Lose a Guy in 10 Days
9
How to Lose a Guy in 10 Days
Ett råd kolumnist, Andie Anderson (Kate Hudson) försöker tänja på gränserna för vad hon kan skriva om i sin nya pjäs om hur man får en man att lämna dig i 10 dagar. Hennes redaktör, Lana (Bebe Neuwirth), älskar det, och Andie går iväg för att hitta en man som hon kan använda för experimentet. Ange verkställande Ben Berry (Matthew ...
9/1
Wanderlust
3
Wanderlust
Skramlade av plötslig arbetslöshet, ett Manhattan par undersökningar alternativ levande alternativ, i slutändan beslutar att experimentera med att leva på en lantlig kommun där fri kärlek regler.
3/1
Step Brothers
6
HD 720p
Step Brothers
Brennan Huff och Dale Doback kan odlas män. Men det hindrar inte dem från att leva hemma och förvandlas till svartsjuk, konkurrenskraftiga styvbröder när deras ensamstående föräldrar gifta. Brennan ständig konkurrens med Dale stammar sin mammas äktenskap Dale pappa, lämnar alla att undra om de någonsin kommer att se öga mot öga.
6/1
The Secret Life of Walter Mitty
10
The Secret Life of Walter Mitty
En timid magasin Photo Manager som lever livet ställföreträdande genom dagdrömmar ger sig ut på en sann livet äventyr när en negativ försvinner.
10/1
The D Train
5
The D Train
Med sin 20-återförening Looming kan Dan inte skaka hans high school osäkerhet. I en missriktad uppdrag att bevisa att han har förändrats, Dan rekindles en vänskap med den populära killen från sin klass och kvar klättra för att skydda mer än bara sitt rykte när en vild natt tar en oväntad vändning.
5/1
The Do-Over
5
HD 720p
The Do-Over
Livslängden för en bank manager vänds upp och ner när en vän från hans förflutna manipulerar honom till att fejka sin egen död och tar fart på ett äventyr.
5/1
The Visit
3
The Visit
Två barn skickas till sina morföräldrar hus att tillbringa en vecka med sina morföräldrar medan deras ensamstående mamma går på en avkopplande semester med sin pojkvän. Ett av barnen, Becca, beslutar att filma en dokumentär om hennes morföräldrar för att hjälpa sin mamma återansluta med sina föräldrar och även ta reda på vissa saker om hennes föräldrar också. Medan filma ...
3/1
Bad Moms
5.5
Bad Moms
Amy Mitchell (Mila Kunis) är en gift kvinna med två barn Jane och Dylan som känns över arbetade och över begåtts. Trött, går hon samman med två andra stressade mödrar (Kristen Bell, Kathryn Hahn) för att komma bort från vardagen och konventionella ansvar. En kvinna med en till synes perfekt liv - en stor äktenskap, högpresterande barn, vackra hem, fantastiska ...
5.5/2
Tomorrowland
6
HD 720p
Tomorrowland
Frank Walker, tidigare pojke geni och Casey Newton, en ljus, optimistisk tonåring spricker med vetenskaplig nyfikenhet. De '; re ombord på ett uppdrag att avslöja hemligheterna en plats någonstans i tid och rum som finns i deras kollektiva minne bekant endast som "Tomorrowland." Vad de måste göra det förändrar världen och dem-forever.Bound av ett gemensamt öde, en ljus, optimistisk tonåring ...
6/1