Keira Knightley

Skönheten i allt
7.7
Skönheten i allt
En framgångsrik medie man från New York (Will Smith) upplever en djup personlig tragedi, och drar helt borta från det liv han levde verkligen. För att hjälpa honom tillbaka till livet, att lägga till sina kollegor en drastisk plan för att få honom att konfrontera sorg på ett överraskande sätt.
7.7/6
Atonement
6
Atonement
Som en 13-årig, spirande författare Briony Tallis ändrar oåterkalleligen loppet av flera liv när hon anklagar sin äldre systers älskare av ett brott han inte begått.
6/1
Begin Again
3
Begin Again
Gretta kändis pojkvän bryter upp med henne efter en långsiktig relation, lämnar sångaren att finna framgång på egen hand. Med hjälp av skivproducent, Dan och hip-hop kändis, Trouble Gum, Gretta strävar efter att uppfylla sina musikaliska ambitioner.
3/1
Bend It Like Beckham
9
Bend It Like Beckham
Jess Bhamra, dotter till en strikt indisk par i London, inte är tillåtet att spela organiserad fotboll, även om hon är 18. När Jess spelar för skojs skull en dag, hennes imponerande färdigheter ses av Jules Paxton, som sedan övertygar jess till spela för sin semi-pro lag. Jess använder komplicerade ursäkter för att dölja sina matcher från hennes familj samtidigt ...
9/1
Never Let Me Go
0
Never Let Me Go
Som barn, Kathy, Ruth och Tommy tillbringar sin barndom på en idyllisk och avskilt engelsk internatskola. När de växer till vuxna, måste de komma till rätta med komplexiteten och styrkan i deras kärlek till varandra samtidigt förbereda även för spöka verkligheten väntar dem.
0/0
Pride & Prejudice
1
Pride & Prejudice
Stolthet och fördom är en humoristisk berättelse om kärlek och liv bland engelska gentility under den georgiska eran. Mr Bennet är en engelsk gentleman som bor i Hertfordshire med sin överlägsna fru och 5 döttrar. Om Mr Bennet dör deras hus kommer att ärvas av en avlägsen kusin som de aldrig har träffat, så familjens framtida lycka och säkerhet är ...
1/1
The Imitation Game
7
HD 720p
The Imitation Game
Baserat på det verkliga livet historien om legendariske cryptanalyst Alan Turing, skildrar filmen nagelbitande kamp mot tiden från Turing och hans lysande team av kod-brytare på Storbritanniens topphemliga Government kod och Cypher School i Bletchley Park, under de mörkaste dagarna av andra världskriget.
7/3
Pirates of the Caribbean: At World’s End
6.5
HD 720p
Pirates of the Caribbean: At World’s End
Kapten Barbossa, långa tros vara död, har kommit tillbaka till livet och leds till kanten av jorden med modiga Will Turner och feisty Elizabeth Swann. Och hur är det med Jack Sparrow? Ingenting är som det verkar.
6.5/2
Jack Ryan: Shadow Recruit
6
Jack Ryan: Shadow Recruit
Jack Ryan, som en ung dold CIA analytiker, avslöjar en rysk komplott för att krascha USA ekonomi med en terroristattack.
6/1
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
8
HD 720p
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Jack Sparrow, en rullning 17-talet pirat som strövar Karibiska havet Butts huvuden med en rival pirat böjd på plundring byn Port Royal. När guvernörens dotter kidnappas, Sparrow bestämmer sig för att hjälpa flickan kärlek rädda henne. Men deras sjöfarts uppdrag är knappast enkel.
8/1
Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest
7
HD 720p
Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest
De höga hav äventyr happy-go-lucky bråkmakare kapten Jack Sparrow, unga Will Turner och egensinnig skönhet Elizabeth Swann fortsätter som Sparrow arbetar sig ut ur en blodskuld med spöklika Davey Jones, också försöker han undvika evig fördömelse.
7/1
Everest
5.5
HD 720p
Everest
Beläget i 1996 när ett antal samtidiga expeditioner upp Mount Everest resulterade i död åtta klättrare. Klättrare från två expeditioner startar sitt sista stigning mot toppen av Mount Everest, den högsta punkten på jorden. Utmanas av de tuffaste tänkbara förhållanden, lagen måste uthärda blåsor vindar och minusgrader i en episk kamp för att överleva mot nästan omöjliga odds. Inspirerad av ...
5.5/2
Laggies
4
Laggies
Overeducated och undersysselsatta, är 28 år gammal Megan mitt uppe i en quarterlife kris. Hållet i vuxen ålder utan karriär, ingen särskild anledning tänka om sin framtid och ingen att relatera till, är Megan bekväm släpar några steg bakom - medan hennes vänner bocka av milstolpar och fira sin nya vuxen status. När hennes high-school sweetheart föreslår panik Megan och- ...
4/1
Neverland
7
Neverland
Upp på gatorna i turn-of-the-talets London, föräldralösa Peter och hans kompisar överleva genom sina orädda intelligens som listiga unga ficktjuvar. Nu har de gripits av sin mentor Jimmy Hook att rycka en ovärderlig, vissa tror, ​​magiska skatt som transporterar dem till en annan värld. Neverland är en värld av vita djungler och legendariska mysterier evig ungdom, där okända vänner och ...
7/1
King Arthur
6
HD 720p
King Arthur
Denna 2004 års version av Arthurian legenden skiljer sig från den traditionella, eftersom det är löst baserad på "Sarmatian hypotes", utarbetat av C. Scott Littleton och Ann C. Thomas i 1978, som hävdar att den Arthurian legenden har en historisk kärna i de sarmatiska tunga kavalleri trupper stationerade i Storbritannien, och att den romerska brittiska militära befälhavare Lucius Artorius Castus ...
6/1