Kevin Dunn

Dave
9

Dave

1993
Dave
För att undvika en explosiv skandal när USA: s president faller i koma, ersätts han av en älskvärd ägare till ett bemanningsföretag som är kusligt lik presidenten. Bill Mitchell är phil och avlägsna president i USA. Dave Kovic är en söt beskedlig och omsorg Temp Agency operatör, som med hela slump ser ut precis som VD. Som sådan, när Mitchell vill ...
9/1
Snake Eyes
8
Snake Eyes
Alla satsningar är avstängd när korrupta mord cop Rick Santoro vittnen ett mord under en boxningsmatch. Det är upp till honom och livslång vän och marina underrättelseagent Kevin Dunne att avslöja konspirationen bakom dödandet. Vid varje tur, gör Santoro alltmer chockerande upptäckter som inte ens han kan blunda för.
8/1
You May Not Kiss the Bride
8
You May Not Kiss the Bride
En anspråkslös husdjur fotograf kastas i allvarlig action, äventyr och romantik när han tvingas att gifta sig en kroatisk brud och tillbringa sin smekmånad på en avlägsen tropisk resort där hon kidnappad.
8/1
Gridiron Gang
0
Gridiron Gang
Tonåringar på en ungdoms fångläger, under ledning av sin rådgivare, få självkänsla genom att spela fotboll tillsammans.
0/0
Warrior
8
Warrior
En ex-Marine hemsökt av en tragiska förflutna, Tommy Riordan (Tom Hardy) återvänder till sin hemstad Pittsburgh och anlitar sin far (Nick Nolte), en tillfrisknande alkoholist och hans förre tränare, att träna honom för en MMA turnering tilldela den största plånboken i sportens historia. Som Tommy flammar en våldsam väg mot titeln priset, hans bror Brendan (Joel Edgerton), en före detta ...
8/1
Transformers: Revenge of the Fallen
6
HD 720p
Transformers: Revenge of the Fallen
Sam Witwicky lämnar Autobotsen bakom för ett normalt liv. Men när hans sinne är fylld med kryptiska symboler, Decepticons rikta honom och han dras tillbaka in i Transformers "krig.
6/1
Keeping Up with the Joneses
5
CAM
Keeping Up with the Joneses
En vanlig förorts par finner det är inte lätt att hålla jämna steg med de Joneses - deras omöjligt vackra och ultra-avancerade nya grannar - särskilt när de upptäcker att Mr och Mrs "Jones" är hemliga agenter. Den Gaffneys liv avbryts av ankomsten av nya grannar, vars fantastiska utseende bara matchas av den världsliga förfining av deras liv. Tim Jones är ...
5/1
Hot Shots!
3
Hot Shots!
Charlie Sheen, Lloyd Bridges, Cary Elwes, Valeria Golino och Jon Cryer motspelerska i regissören Jim Abrahams (Flygplan, nakna pistolen) verkligen lustiga parodi av Top Gun. Rekryteras till ansluta ett topphemligt uppdrag för flygvapnet, finner en avfälling pilot (Sheen) själv hantera en inkompetent amiral (Bridges) och en noggrant utvald skvadron av flygblad som antingen olämplig eller halvblind.
3/1
Godzilla
6
Godzilla
När ett fraktfartyg är illvilligt attackerad i Stilla havet, ett team av experter - inklusive biolog Niko Tatopoulos och forskare Elsie Chapman och Mendel Craven - drar slutsatsen att en överdimensionerad reptil är den skyldige. Snart är jätteödlan lös på Manhattan, förstör allt inom sin räckvidd. Laget jagar monster till Madison Square Garden, där en brutal strid följer.
6/2