Kurt Russell

The Fate of the Furious
6.7
The Fate of the Furious
When a mysterious woman seduces Dom into the world of crime and a betrayal of those closest to him, the crew face trials that will test them as never before.
6.7/9
Deepwater Horizon
8
HD
Deepwater Horizon
Den 20 April 2010 inträffade en av världens största konstgjorda miljökatastrofer på djuphavsborrningsriggen Deepwater Horizon i Mexikanska golfen. Filmen följer en viktig historia som många inte har sett: Berättelsen av de 126 personer som arbetade ombord på Deepwater Horizon den ödesdigra dagen. Människor som fångades i en otänkbar och grym situation. Det var skickliga arbetande män och kvinnor som genom ...
8/3
The Fox and the Hound
0
The Fox and the Hound
Det roliga och äventyr börjar när en ensam änka antar en föräldralös räv unge som heter Tod. Den busiga räv snart möter upp med koppar, en bedårande hund valp. Som oskyldiga paret växa upp tillsammans i skogen, blir de oskiljaktiga vänner. Men dagen kommer snart då deras vänskap sätts till den ultimata testet!
0/0
Escape from L.A.
5
Escape from L.A.
Mannen med lappen för ögat är tillbaka. Kalla honom “Snake”. Kurt Russell arbetar än en gång med filmskaparna John Carpenter och Debra Hill för att ge sig på Los Angeles på samma sätt som de gav sig på New York i “Flykten Från New York”, Fast denna gång med ännu mer futuristisk spänning och förstklassig action! Året är 2013. Snake ...
5/1
Bone Tomahawk
7
HD 720p
Bone Tomahawk
Under en skottlossning i en salong, Sheriff Hunt skadar en misstänkt främling. En av byborna tar hand om honom i fängelse. En dag de båda försvinner - bara spjutet av en kannibalstam hittas. Hunt och några av hans män gå på jakt efter fången och hans sköterska.
7/1
The Hateful Eight
7
The Hateful Eight
I post-Civil War Wyoming, åtta främlingar söker skydd i en diligens mellanlandning på en bergspass under en snöstorm. Som stormen overtakes bergslandning, våra åtta resenärer kommer att lära sig de får inte göra det till Red Rock trots allt ... Bounty jägare söker skydd från en rasande snöstorm och fastna i en tomt på svek och bedrägeri.
7/1
Furious 7
7
Furious 7
Dominic, Brian har återvänt till USA för att leva ett normalt liv. Men Deckard Shaw, en skurk specialstyrkor mördare söker hämnd mot Dominic och hans besättning för döden av hans bror. Deckard Shaw söker hämnd mot Dominic Toretto och hans familj för sin koma bror.
7/1
Escape from New York
9
Escape from New York
Under 1997 har ön Manhattan har väggar av och förvandlas till en gigantisk maximal säkerhet fängelse inom vilken landets värsta brottslingar kvar att bilda sig en egen anarkistisk samhälle. Men när presidenten av Förenta staterna kraschlandar på ön myndigheterna vända sig till en före detta soldat och nuvarande straffånge, Snake Plissken, för att rädda honom.
9/1