Linda Cardellini

Daddy’s Home 2
4.8
HD 1080p
Daddy’s Home 2
Dusty och Brad har bestämt sig för att ge sina barn den perfekta julen. Deras nyfunna samarbetsvilja sätts på spel när de får besök av Dustys macho pappa och Brads känslosamma pappa och julfriden byts mot kaos.
4.8/4
Brokeback Mountain
7
Brokeback Mountain
Brokeback Mountain är en Ang Lee film om två moderna cowboys som träffas på en valla jobb under sommaren '63. De två delar en rå och kraftfull sommar tillsammans som förvandlas till en livslång relation konflikt med det liv de är tänkta att leva.
7/1
Daddy’s Home
6
HD 720p
Daddy’s Home
Pappa hem följer styvfar Brad Whitaker, en vänliga radio verkställande som befinner sig konkurrerar om de känslor av hans styvbarn efter den oväntade återkomsten av hans fru ex-make, Dusty Mayron.The historien om en blida radio verkställande (Ferrell) som strävar efter att bli bäst stepdad någonsin på sin hustrus två barn, men komplikationer uppstå när deras frigång, freeloading riktiga pappa kommer ...
6/1
Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed
4
Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed
När Mystery, Inc. är hedersgäster vid invigningen av Coolsville Museum of kriminologi, visar en maskerad skurk upp och skapar kaos innan stjäla kostymer av gänget mest ökända skurkar ... Kan det vara så att deras nemesis, galen vetenskapsman Jonathan Jacobo har återvänt och försöker återskapa sina dödligaste fiender?
4/1
Scooby-Doo
6
Scooby-Doo
Mystery Inc. gäng har gått skilda vägar och har varit ifrån varandra i två år, tills de var får en inbjudan till Spooky Island. Utan att veta att de andra har också bjudits in, visar de upp och upptäcka en nöjespark som drabbar unga besökare på mycket konstiga sätt.
6/1