Lisa Kudrow

The Boss Baby
7.1
The Boss Baby
A story about how a new baby's arrival impacts a family, told from the point of view of a delightfully unreliable narrator, a wildly imaginative 7 year old named Tim.
7.1/8
Kvinnan På Tåget
4.8
HD 720p
Kvinnan På Tåget
I denna thriller, möter vi Rachel kämpar för att hålla huvudet ovanför vattenytan efter en smärtsam skilsmässa . På hennes dagliga pendlingsresor till New York tåg kör förbi hennes gamla hem, där hennes ex-make bor fortfarande med sin nya fru och barn. I en av de närliggande husen lever ett till synes perfekt par, Megan och Scott Hipwell och Rachel ...
4.8/8
All Over the Guy
0
All Over the Guy
En samtida romantisk komedi utforska den osannolika hopkoppling av två 20-somethings kastas tillsammans med sina respektive bästa vänner i hopp om att antända sin egen roman.
0/0
Easy A
7
HD 720p

Easy A

2010
Easy A
Efter en liten vit lögn om att förlora sin oskuld kommer ut, ser ett rent snitt high school flicka sitt liv parallellt Hester Prynne s i "The Scarlet Letter", som hon för närvarande studerar i skolan - tills hon bestämmer sig för att använda ryktesspridning att föra henne sociala och ekonomiska ställning.
7/1
Neighbors 2: Sorority Rising
5
Neighbors 2: Sorority Rising
Livet är bra för Mac Radner och gravida fru Kelly tills de oroliga systrar Kappa Nu rör sig i nästa dörr. Saker och ting är nu ännu mer debaucherous än broderskap innan det, och Mac och Kelly måste be om hjälp från sin tidigare fiende, Teddy. En kvinnoförening rör sig i granne med hem Mac och Kelly Radner som har ...
5/1
Neighbors
6
HD 720p
Neighbors
Efter att de tvingas leva bredvid ett broderskap hus, ett par med ett nyfött barn göra vad de kan för att ta ner dem. Ett par med ett nyfött barn inför oväntade svårigheter efter att de tvingas leva bredvid ett broderskap hus.
6/1
Hotel for Dogs
3
Hotel for Dogs
Placerades i fosterhem som inte tillåter husdjur, 16-åriga Andi och hennes yngre bror, Bruce, vrid ett övergivet hotell till ett hem för sin hund. Snart andra avviker anländer, och hotellet blir en fristad för alla föräldralösa hund i stan. Men barnen har att göra några snabba tänkande för att hålla polisen utanför deras svansar.
3/1
P.S. I Love You
9
P.S. I Love You
En ung änka upptäcker att hennes sena make har lämnat sina 10 meddelanden som är avsedda att hjälpa till att lindra hennes smärta och börja ett nytt liv.
9/1