Lois Maxwell

Dr. No
7

Dr. No

1962
Dr. No
I filmen som lanserade James Bond saga, Agent 007 (Sean Connery) strider mystisk Dr No, en vetenskaplig geni böjd på att förstöra USA rymdprogrammet. När nedräkningen till katastrof börjar, måste Bond gå till Jamaica, där han möter vackra Honey Ryder (Ursula Andress), att konfrontera en storhets skurk i hans massiva ön högkvarter.
7/1
From Russia With Love
7
From Russia With Love
Agent 007 är tillbaka i den andra delen av James Bond-serien, den här gången slåss en hemlig brott organisation som är känd som SPECTRE. Ryssarna Rosa Klebb och Kronsteen är ute efter att stjäla en avkodningsanordning som kallas Lektor, med hjälp av hänförande Tatiana att lura Bond till att hjälpa dem. Bond reser gärna träffa Tatiana i Istanbul, där han ...
7/1
You Only Live Twice
5
You Only Live Twice
En mystisk rymdskepp kidnappar en rysk och amerikansk rymdkapsel och ger världen på randen till en annan världskriget. James Bond undersöker fallet i Japan och möter sin ärkefiende Blofeld. Den femte filmen från den legendariske James Bond-serien med Sean Connery som den brittiska superagent.
5/1
On Her Majesty’s Secret Service
8
On Her Majesty’s Secret Service
James Bond spår archnemesis Ernst Blofeld till en bergstopp reträtt där han tränar en armé av vackra men dödliga kvinnor. Längs vägen, Bond faller för italienska contessa Tracy Draco - och gifter henne för att komma närmare Blofeld. Samtidigt lokaliserar han Blofeld i Alperna och ger sig ut på en klassisk skid jaga.
8/1
Live and Let Die
9
Live and Let Die
James Bond måste undersöka ett mystiskt mordfall av en brittisk agent i New Orleans. Snart finner han sig upp mot en gangster boss som heter Mr Big.
9/1
Moonraker
9
Moonraker
Under transporten av en rymdfärja en Boeing 747 kraschar i Atlanten men när de går för att leta efter den förstörda skytteln den inte finns. James Bond undersöker den saknade uppdrag rymdfärjan och snart får veta att skyttlar ägare Hugo Drax vill döda hela mänskligheten.
9/1