Luke Hemsworth

Westworld
7.2
Westworld
Westworld är inte din typiska nöjespark. Avsedd för rika turister, futuristiska park - som är omhändertagen av robot "värdar" - låter sina besökare att leva ut sina fantasier genom artificiell medvetande. Oavsett hur olaglig fantasin kan vara, inte får några följder för parkens gäster, som gör det möjligt för någon önskan att vilja igenom. "Westworld " - som är baserad ...
7.2/5
The Reckoning
0
The Reckoning
När en detektiv kallas in för att undersöka vägkanten utförandet av sin partner, upptäcker han vid brottsplatsen ett datakort från en videokamera. Kortet innehåller tagningar av två förrymda tonåringar som gör en dokumentär om narkotikarelaterade dödsfall av ett syskon. Detektiv retraces tonåring resa och snart börjar avslöja ett spår av de döda som leder hela vägen tillbaka till polishuset.
0/0
Infini
6

Infini

2015
Infini
En sökning och räddningsteam transporteras genom rymden till en avlägsen gruvkolonin att spara den enda överlevande av en biologisk utbrott. Under sitt uppdrag, de hittar ett dödligt vapen som är inställd på att komma på jorden inom en timme.
6/1