Mark Wahlberg

Daddy’s Home 2
4.8
HD 1080p
Daddy’s Home 2
Dusty och Brad har bestämt sig för att ge sina barn den perfekta julen. Deras nyfunna samarbetsvilja sätts på spel när de får besök av Dustys macho pappa och Brads känslosamma pappa och julfriden byts mot kaos.
4.8/4
Deepwater Horizon
8
HD
Deepwater Horizon
Den 20 April 2010 inträffade en av världens största konstgjorda miljökatastrofer på djuphavsborrningsriggen Deepwater Horizon i Mexikanska golfen. Filmen följer en viktig historia som många inte har sett: Berättelsen av de 126 personer som arbetade ombord på Deepwater Horizon den ödesdigra dagen. Människor som fångades i en otänkbar och grym situation. Det var skickliga arbetande män och kvinnor som genom ...
8/3
The Gambler
0
The Gambler
Litteraturprofessor och spelaren Jim Bennett skuld får honom att låna pengar från sin mor och ett lån haj. Ytterligare komplicerar hans situation är hans relation med en av sina elever. Will Bennett riskera sitt liv för en andra chans?
0/0
Lone Survivor
10
HD 720p
Lone Survivor
Baserat på den misslyckade 28 juni 2005 uppdraget "Operation Red Wing." Fyra medlemmar av SEAL Team 10, fick i uppdrag att uppdraget att fånga eller döda ökända talibanledaren Ahmad Shah. Endast en medlem i gruppen överlevde.
10/1
Ted
5.5
HD 720p

Ted

2012
Ted
John Bennett, en man vars barndom önskan att föra sin nalle till liv kom sant, nu måste välja mellan att hålla relationen med björn eller hans flickvän, Lori.
5.5/2
Ted 2
5
HD 720p

Ted 2

2015
Ted 2
Nygift par Ted och Tami-Lynn vill ha barn, men för att kvalificera sig för att vara en förälder, kommer Ted måste bevisa att han är en person i en domstol.
5/2
Invincible
8
Invincible
Den sanna historien om en fan av amerikansk fotboll, Vince Papale som är bartender på deltid men Eagles fan på heltid och som sätter allt på spel för att förverkliga den ultimata sportdrömmen: att få spela för sitt favoritlag. Han försöker komma med i laget vid en öppen test. Oddsen talar för att den föga framgångsrike bartendern aldrig kommer ut ...
8/1
Max Payne
6
Max Payne
Max Payne är en radikal polis utan hänsyn för regler och inget kvar att förlora. Fast besluten att söka upp och hämnas de som brutalt mördat hans familj hamnar han på en mardrömslik resa där mörka fantasier möter naken verklighet. Mysteriet tätnar och Max tvingas kämpa mot demoniska fiender och ställs inför ett ofattbart svek som kommer att driva honom ...
6/1
Planet of the Apes
5
Planet of the Apes
Efter en spektakulär kraschlandning på en okänd planet, djärvt astronauten Leo Davidson (Mark Wahlberg) befinner sig instängd i en vild värld där talande apor dominerar den mänskliga rasen. Desperat att hitta en väg hem, Leo måste kringgå den oövervinneliga gorilla armé ledd av Ruthless General Thade (Tim Roth) och hans mest betrodda krigare, Attar (Michael Clarke Duncan).
5/1
The Perfect Storm
3
The Perfect Storm
I oktober 1991 en sammanflödet av väderförhållanden kombineras för att bilda en mördare storm i Nordatlanten. Fångad i stormen var svärdet-fiskebåt Andrea Gail. Magnificent foreshadowing och förväntan fylla detta sant livet drama medan små detaljer av fiskebåtar, deras redskap och vädret är sammanställda med havet äventyr.
3/1
The Basketball Diaries
3
The Basketball Diaries
Filmatisering av gatan tuff Jim Carrolls brev om sin kalejdoskopisk fritt fall i den skakande värld narkotikamissbruk.
3/1
Manny
1

Manny

2014
Manny
Från extrem fattigdom till att bli en mästare tio-tiden boxning värld, kongressledamot, och internationell ikon, är Manny Pacquiao den sanna definitionen av en Cinderella story. I Filippinerna, först kom han i ringen som en sexton-årig väger nittioåtta pounds med målet att tjäna pengar för att försörja sin familj. Nu, nästan tjugo år senare, när han kämpar, kommer landet 100 miljoner ...
1/1
The Departed
8
The Departed
Att ta ner South Boston irländska maffian, polisen skicka in en av sina egna för att infiltrera jorden, utan att inse syndikatet har gjort detsamma i Martin Scorseses flera Oscar-vinnande brott thriller. Medan en hemlig polis curryrätter gynna med pöbeln kingpin, stiger en karriär brottsling genom poliskåren. Men båda sidor upptäcker snart att det finns en mullvad bland dem.
8/1
The Other Guys
6
HD 720p
The Other Guys
NYPD detektiver Christopher Danson (Johnson) och P.K. Highsmith (Jackson) är de baddest och mest älskade poliser i New York City. De får inte tatueringar, andra män få tatueringar av dem. Två bord över och en tillbaka, sitta detektiver Allen Gamble (Ferrell) och Terry Hoitz (Wahlberg). Du har sett dem i bakgrunden bilder av Danson och Highsmith, ofokuserad och slutna ögon. ...
6/1
Broken City
6
Broken City
I en trasig stad full av orättvisa, fd polis Billy Taggart (Mark Wahlberg) söker inlösen och hämnd efter att ha lurade och sedan inramas av dess mest kraftfulla gestalt, borgmästare (Russell Crowe). Billys obevekliga strävan efter rättvisa, matchas bara av hans street seghet, gör honom till en ostoppbar kraft - och borgmästaren värsta mardröm.
6/1
Shooter
7
Shooter
En skytt som lever i exil är lirkade tillbaka till handling efter att lära av en komplott för att döda presidenten. Ytterst lurade och inramat för försöket, går han på flykt för att spåra den verkliga mördaren och ta reda på vem exakt ställa upp honom, och varför.
7/1
2 Guns
6

2 Guns

2013
2 Guns
En DEA agent och en hemlig Naval underrättelseofficer som har fått i uppdrag att utreda varandra upptäcker att de har satts upp av mob - själva organisationen de två män tror att de har stulit pengar från.
6/1
Transformers: Age of Extinction
6
HD 720p
Transformers: Age of Extinction
Transformers 4 startades fyra år efter slaget vid Los Angeles i de tidigare Transformers: Dark of the Moon. Historien påbörjas när Autobots måste fly syn från en prisjägare som tar kontroll över den mänskliga serendipity. Oväntat, Optimus Prime och hans återstående gäng vända sig till en mekaniker och hans dotter för att få hjälp. I denna del, historien kommer leder ...
6/2
Daddy’s Home
6
HD 720p
Daddy’s Home
Pappa hem följer styvfar Brad Whitaker, en vänliga radio verkställande som befinner sig konkurrerar om de känslor av hans styvbarn efter den oväntade återkomsten av hans fru ex-make, Dusty Mayron.The historien om en blida radio verkställande (Ferrell) som strävar efter att bli bäst stepdad någonsin på sin hustrus två barn, men komplikationer uppstå när deras frigång, freeloading riktiga pappa kommer ...
6/1
Date Night
6
Date Night
Den blida gift par Phil och Claire fruktar att deras relation kan falla i en inaktuell gamla hjulspår. Under veckodagen natten, de häftigt stjäla en middag reservation, vilket leder till ett fall av felaktig identitet. Det visade sig att reservationen var för ett par tjuvar, och nu ett antal motbjudande tecken vill Phil och Claire dödades.
6/1