Marlon Brando

The Godfather
5.3
HD 720p
The Godfather
Historien sträcker sig över åren 1945-1955 och krönikor fiktiva italiensk-amerikanske Corleone brottslighet familj. När organiserad brottslighet familj patriark Vito Corleone lever knappt ett försök på hans liv, hans yngste son, Michael, steg i att ta hand om de blivande mördare, lanserar en kampanj för blodig hämnd.
5.3/3
Apocalypse Now
5
Apocalypse Now
På höjden av Vietnamkriget, är kapten Benjamin Willard skickas på ett farligt uppdrag att officiellt "existerar inte, inte heller kommer det någonsin föreligger." Hans mål är att hitta - och eliminera - en mystisk grön Beret överste vid namn Walter Kurtz, som har lett hans personliga armé på illegala gerillauppdrag in på fiendens territorium.
5/1
Superman Returns
5
Superman Returns
Ställ 5 år efter utgången av Superman II, börjar filmen när Superman Returns att upptäcka hans frånvaro tillåten Lex Luthor gå fri, och att de var han närmast alltför kände överges och har gått vidare. Luthor tomter hans slutliga hämnd som kunde se miljontals dödades och förändra planeten för alltid, liksom befria sig om mannen av stål.
5/1