Mel Gibson

Daddy’s Home 2
4.8
HD 1080p
Daddy’s Home 2
Dusty och Brad har bestämt sig för att ge sina barn den perfekta julen. Deras nyfunna samarbetsvilja sätts på spel när de får besök av Dustys macho pappa och Brads känslosamma pappa och julfriden byts mot kaos.
4.8/4
The Patriot
10
HD 720p
The Patriot
Efter att bevisa sig på slagfältet i det franska och indiska kriget, vill Benjamin Martin inget mer att göra med sådana saker, föredrar det enkla livet av en bonde. Men när hans son Gabriel anlitar i armén för att försvara sin nya nation, Amerika, mot britterna, Benjamin återvänder motvilligt till sitt gamla liv för att skydda sin son.
10/1
Pocahontas
7.5
HD 720p
Pocahontas
Historia kommer härligt liv i Disney episka animerade berättelse om kärlek och äventyr i den nya världen. Pocahontas är en indian kvinna vars far har ordnat för henne att gifta sig med sin by bästa krigare. Men en vision berättar förändring kommer, och snart hon kommer ansikte mot ansikte med den i form av kapten. John Smith.
7.5/2
The Expendables 3
0
HD 720p
The Expendables 3
Barney, Christmas and the rest of the team comes face-to-face with Conrad Stonebanks, who years ago co-founded The Expendables with Barney. Stonebanks subsequently became a ruthless arms trader and someone who Barney was forced to kill… or so he thought. Stonebanks, who eluded death once before, now is making it his mission to end The Expendables -- but Barney has ...
0/0
Maverick
5
Maverick
En skojfrisk filmatisering av den på 50- 60-talet mycket populära tv-västernserien med samma namn. Maverick är på väg till århundradets pokermatch. På vägen dit måste han inkassera några skulder för att få tillräckligt med pengar till anmälningsavgiften. Under tiden träffar han några skumma typer och en vacker dam. Maverick är en spelare som hellre skulle lura någon än att bekämpa dem. ...
5/1
Machete Kills
6
Machete Kills
Ex-Federale agent Machete rekryteras av ordföranden i USA för ett uppdrag som skulle vara omöjligt för någon dödlig människa - han måste ta ner en galning revolutionär och en excentrisk miljardär vapenhandlare som har kläckt en plan för att sprida krig och anarki över planeten.
6/1
Mad Max Beyond Thunderdome
8
Mad Max Beyond Thunderdome
Mad Max blir en bricka i en dekadent oas i en teknisk samhälle, och när exil, blir befriare en koloni för barn.
8/1
What Women Want
6
What Women Want
Reklam verkställande Nick Marshall är så kaxiga som de kommer, men vad som händer med en chauvinistisk kille när han plötsligt kan höra vad kvinnor tänker? Nick blir förbigången vid befordran, men efter en olycka gör att han kan höra kvinnors tankar, sätter han sin nyfunna talang för att arbeta mot Darcy, hans nya chef, som verkar vara förälskad med ...
6/1
Braveheart
10
HD 720p
Braveheart
Rasande på slakt av Murron, hans nya brud och barndomskärlek, legendarisk skotsk krigare William Wallace dräper en pluton av de lokala engelsk lord soldater. Detta leder byn till uppror och slutligen till hela landet resa sig mot engelska regel.
10/1
Blood Father
6
Blood Father
En före detta straffånge (Mel Gibson) och sin dotter (Erin Moriarty) gå på flykt från sin narkotikahandel pojkvän (Diego Luna) och hans onda kartell. Han måste använda sina kontakter från sitt tidigare liv och sina färdigheter som en ex-kriminella för att hålla honom och hans dotter levande. En ex-con återförenas med sin frånskilda oberäkneliga 16-åriga dotter för att skydda henne ...
6/1
Mad Max
9
Mad Max
I en dystopisk framtid Australien, en ond mc gäng mörda en polis familj, och gör hans kamp med dem personligt.
9/1
Mad Max 2: The Road Warrior
3
Mad Max 2: The Road Warrior
Max Rockatansky återvänder som den heroiska ensamvarg som driver dammiga vägar en postapocalyptic australiensiska vildmarken i en oändlig sökning efter bensin. Klädd mot honom och de andra scraggly tilltalade av en bränsledepån läger är de bisarra krigare under befäl av den karismatiske Lord Humungus, en våldsam ledare vars skrupler är så karga som det omgivande landskapet.
3/1
Get the Gringo
5
Get the Gringo
En karriär brottsling (Gibson) nabbed av mexikanska myndigheterna placeras i en tuff fängelse där han lär sig att överleva med hjälp av en 9-årig pojke.
5/1
Chicken Run
6
Chicken Run
Ha blivit hopplöst undertryckt och inför eventuell säker död på den brittiska hönsfarm där de hålls, Rocky den amerikanska tupp och Ginger kycklingen besluta att göra uppror mot det onda Mr och Mrs Tweedy, gårdens ägare. Rocky och Ginger leda sina kolleger kycklingar i en stor flykt från mord bönder och deras gård undergång.
6/1