Michael Fassbender

Alien: Covenant
5
Alien: Covenant
Bound for a remote planet on the far side of the galaxy, the crew of the colony ship Covenant discovers what they think is an uncharted paradise, but is actually a dark, dangerous world — whose sole inhabitant is the “synthetic” David, survivor of the doomed Prometheus expedition.
5/2
Assassin’s Creed
7.9
CAM
Assassin’s Creed
Genom revolutionerande teknik som låser sina genetiska minnen, återuppleva Callum Lynch (Michael Fassbender) hans regelbundna fars äventyr i 15: e århundradet Spanien. Callum upptäcker att han kommer från en mystisk och hemlig samhälle "Assassins" och samla kunskap och färdigheter för att ta upp kampen med den kraftfulla Templar organisation idag. Filmen är baserad på action-äventyrsspel "Assassin 's Creed" som utvecklats av ...
7.9/7
Fyren mellan haven
4.3
Fyren mellan haven
Tom Sherbourne, en fyrvaktare, och hans fru Isabel lever vid kusten i västra Australien. En dag hittar de en död man och ett ensamt spädbarn i en livbåt som blivit uppspolad på stranden. De bestämmer sig snabbt för att ta sig an den lilla flickan som sitt eget barn. Några år hinner passera innan de stöter på en kvinna som ...
4.3/6
Slow West
0
Slow West
I Gamla väst, en 17-årig skotska pojke slår sig ihop med en mystisk revolverman hitta kvinnan som han är förälskad.
0/0
The Counselor
9
The Counselor
En rik och framgångsrik advokat som heter rådgivare är på väg att gifta sig med sin fästmö men snart möter upp med mitten-man kallas Westray som berättar honom narkotikahandel planen har tagit en hemsk twist och nu han måste skydda sig själv och sin snart bride- att vara älskare som sanningen om läkemedelsaffärs avtäcker och mål blir vald.
9/1
Shame
4

Shame

2011
Shame
Brandon är en New Yorker som skyr intimitet med kvinnor, men matar sina önskningar med ett tvångsmässigt beroende på kön. När hans egensinniga lillasyster flyttar in i hans lägenhet omrörning minnen av deras gemensamma smärtsamma förflutna, spiraler Brandons öar liv utom kontroll.
4/1
Prometheus
0
HD 720p
Prometheus
Ett team av upptäcktsresande upptäcker en ledtråd till ursprunget för mänskligheten på jorden, vilket leder dem på en resa till de mörkaste hörnen av universum. Där måste de slåss en skrämmande kamp för att rädda framtiden för den mänskliga rasen.
0/0
300
7
HD 720p

300

2006
300
Baserat på Frank Millers grafiska roman "300" är mycket löst baserad på 480 f Kr Slaget vid Thermopyle, där kungen av Sparta ledde sin armé mot de framryckande pers; striden sägs ha inspirerat hela Grekland att sluta sig samman mot perserna, och hjälpte vaktmästare i världens första demokrati.
7/1
Macbeth
6
Macbeth
Spelfilm anpassning av Shakespeares skotska pjäs om General Macbeth vars ambitiösa fru uppmanar honom att använda onda medel för att vinna makt tronen över sittande kungen, Duncan.
6/1
Inglourious Basterds
8
HD 720p
Inglourious Basterds
I Nazi-ockuperade Frankrike under andra världskriget, en grupp judisk-amerikanska soldater känd som "The Basterds" väljs specifikt för att sprida skräck i hela Tredje riket genom skalpera och brutalt döda nazister. De Basterds, under ledning av löjtnant Aldo Raine snart tvär banor med en fransk-judisk tonårig flicka som driver en biograf i Paris som är måltavla för soldaterna.
8/1
X-Men: First Class
7
HD 720p
X-Men: First Class
Innan Charles Xavier och Erik Lensherr tog namnen Professor X och Magneto, var de två unga män upptäcka sina befogenheter för första gången. Innan de var ärkefienderna, de närmaste av vänner, som arbetar tillsammans med andra mutanter (några bekanta, vissa nya), för att stoppa det största hotet i världen någonsin har känt.
7/1
12 Years a Slave
8
12 Years a Slave
I pre-inbördeskriget USA, Solomon Northup, en fri svart man från upstate New York, bortförs och säljs som slavar. Facing grymhet samt oväntade kindnesses Solomon kämpar inte bara för att överleva, men att behålla sin värdighet. I det tolfte året av hans oförglömliga odyssé, kommer Salomos chans möte med en kanadensisk förkämpe för alltid förändra sitt liv.
8/1
X-Men: Apocalypse
7
X-Men: Apocalypse
Som öde jorden hänger i balans med framväxten av världens första mutant, Apocalypse, måste Professor X leda ett team av unga X-Män för att stoppa deras största nemesis och rädda mänskligheten från fullständig förstörelse. Efter återuppstår världens första mutant, världs jagare Apocalypse, måste X-Män förenas för att besegra sin utplåning nivå plan.
7/1
X-Men: Days of Future Past
8
HD 720p
X-Men: Days of Future Past
Den ultimata X-Män går samman med sina yngre själva i en episk strid som måste ändra det förflutna ... för att rädda vår framtid! I Washington D.C., Trask försöker förgäves att svänga kongressen att förankra sin Sentinel program. Samtidigt, i Saigon, Mystique förhindrar William Stryker från tillägna en grupp av muterade G.I.s för Trask forskning. Mystique undersöker Trask kontor och ...
8/1
Jane Eyre
5
Jane Eyre
Efter en dyster barndom, går Jane Eyre ut i världen för att bli en guvernant. När hon lever lyckligt i sin nya position på Thornfield Hall, hon möter mörkt, kallt och abrupt herre i huset, Mr Rochester. Jane och hennes arbetsgivare växa nära i vänskap och hon snart finner sig själv kär i honom. Lycka verkar ha hittat Jane äntligen, ...
5/1
Jonah Hex
8
Jonah Hex
Gunsliger Jonah Hex (Josh Brolin) utses av president Ulysses Grant att spåra terrorister Quentin Turnbull (John Malkovich), en före detta förbunds officer bestäms frigöra helvetet på jorden. Jonah säkrar inte bara frihet genom att acceptera denna uppgift, även får han hämnas på mannen som slayed hans fru och barn. Megan Fox spelar en prostituerad samt Jonah Hex kärleks interst i ...
8/1
Steve Jobs
4
Steve Jobs
Ställ backstage på tre ikoniska produktlanseringar och slutar i 1998 med avtäckningen av iMac, tar Steve Jobs oss bakom kulisserna på den digitala revolutionen att måla ett intimt porträtt av den lysande mannen vid dess epicentrum.
4/1