Michael Rooker

Guardians of the Galaxy Vol. 2
8
Guardians of the Galaxy Vol. 2
The Guardians must fight to keep their newfound family together as they unravel the mysteries of Peter Quill's true parentage.
8/1
Slither
9
Slither
En liten stad tas över av en främmande pest, svarvning invånare till zombies och alla former av muterade monster.
9/1
Rogue River
8
Rogue River
När en ung kvinna tar en tur ner Rogue River, försvinner hennes bil mystiskt. Förlorade utan transport eller kommunikation, accepterar hon gästfrihet en främling som erbjuder henne husrum för natten vid sin hytt. Med inga andra alternativ finns, motvilligt accepterar hon bara att alltid ångra det. De efterföljande timmar ger idel tortyr, obeskrivlig smärta, och fruktansvärda plågor. Om du har ...
8/1
Jumper
6

Jumper

2008
Jumper
En genetisk anomali tillåter en ung man att teleportera sig någonstans. Han upptäcker denna gåva har funnits i århundraden och befinner sig i ett krig som har pågått i tusentals år mellan "Jumpers" och de som har svurit att döda dem.
6/1
Guardians of the Galaxy
0
HD 720p
Guardians of the Galaxy
Inte bara den kriminella handlingen på jorden, men den här gången hotet har också hänt i hela universum, det är mer exakt Vintergatan där tolv miljarder civila på olika planeter, tillhör olika ras. Mer speciellt, den person som är ansvarig för tullen för att rädda världen inte bara hjältar utan även kriminella, mördare och hämnare. Alla tecken har samlats för ...
0/0
Undisputed
3
Undisputed
Monroe Hutchens är tungvikt Sweetwater, en maximal säkerhet fängelse. Han dömdes till ett livstidsstraff på grund av en passionerad brott. Iceman Chambers är tungvikt, som förlorade sin titel på grund av en våldtäktconviction till tio år i Sweetwater. När dessa två jättar kolliderar i samma fängelse, de slåss mot varandra tvistande som är den verkliga mästare.
3/1