Mila Kunis

Bad Moms 2
0
HD 1080p
Bad Moms 2
De tre undervärderade och överbelastade mammorna Amy, Kiki och Carla gör uppror mot julens utmaningar och förväntningar i hopp om att skapa den perfekta semestern för sina familjer. Som om inte det var tillräckligt, måste de göra allt detta samtidigt som de tar hand om de ultimata semesterfienderna: sina egna mammor.
0/0
Ted
5.5
HD 720p

Ted

2012
Ted
John Bennett, en man vars barndom önskan att föra sin nalle till liv kom sant, nu måste välja mellan att hålla relationen med björn eller hans flickvän, Lori.
5.5/2
Jupiter Ascending
0
Jupiter Ascending
In a universe where human genetic material is the most precious commodity, an impoverished young Earth woman becomes the key to strategic maneuvers and internal strife within a powerful dynasty…
0/0
Max Payne
6
Max Payne
Max Payne är en radikal polis utan hänsyn för regler och inget kvar att förlora. Fast besluten att söka upp och hämnas de som brutalt mördat hans familj hamnar han på en mardrömslik resa där mörka fantasier möter naken verklighet. Mysteriet tätnar och Max tvingas kämpa mot demoniska fiender och ställs inför ett ofattbart svek som kommer att driva honom ...
6/1
The Book of Eli
10
The Book of Eli
En post-apokalyptisk berättelse, där en ensam man kämpar sig över Amerika för att skydda en helig bok som håller hemligheter sparande mänskligheten.
10/1
The Angriest Man in Brooklyn
0
The Angriest Man in Brooklyn
Efter att ha lärt att en hjärna aneurysm kommer att döda honom i ungefär 90 minuter, kämpar en ständigt olycklig människa att komma till rätta med sitt öde och gottgöra med alla han någonsin har skadat.
0/0
Friends with Benefits
8
Friends with Benefits
Samtidigt som man försöker undvika klichéer Hollywood romantiska komedier, Dylan och Jamie upptäcker snart dock att lägga till handling av kön till deras vänskap leder till komplikationer.
8/1
Bad Moms
5.5
Bad Moms
Amy Mitchell (Mila Kunis) är en gift kvinna med två barn Jane och Dylan som känns över arbetade och över begåtts. Trött, går hon samman med två andra stressade mödrar (Kristen Bell, Kathryn Hahn) för att komma bort från vardagen och konventionella ansvar. En kvinna med en till synes perfekt liv - en stor äktenskap, högpresterande barn, vackra hem, fantastiska ...
5.5/2
Date Night
6
Date Night
Den blida gift par Phil och Claire fruktar att deras relation kan falla i en inaktuell gamla hjulspår. Under veckodagen natten, de häftigt stjäla en middag reservation, vilket leder till ett fall av felaktig identitet. Det visade sig att reservationen var för ett par tjuvar, och nu ett antal motbjudande tecken vill Phil och Claire dödades.
6/1
Black Swan
9
Black Swan
En balettdansös vinner ledningen i "Svansjön" och är perfekt för rollen som den känsliga White Swan - Princess Odette - men förlorar långsamt henne när hon blir mer och mer som Odile, Black Swan.
9/1
Hell & Back
7
Hell & Back
Två bästa vänner bestämde sig för att rädda sin kompis efter att han av misstag dras till helvetet.
7/1