Morgan Freeman

Ted 2
5
HD 720p

Ted 2

2015
Ted 2
Nygift par Ted och Tami-Lynn vill ha barn, men för att kvalificera sig för att vara en förälder, kommer Ted måste bevisa att han är en person i en domstol.
5/2
Ben-Hur
7
Ben-Hur
En falskt anklagad adelsman överlever år av slaveri att hämnas på sin bästa vän som förrådde honom.
7/1
Gone Baby Gone
4
Gone Baby Gone
Två detektiver Boston området undersöker en liten flicka kidnappning, vilket i slutändan blir en kris både professionellt och personligt.
4/1
Thick as Thieves
5
Thick as Thieves
En mästare tjuv rekryterar en ökänd tjuv att hjälpa honom stjäla två berömda Faberge ägg från en ogenomtränglig valv i ett försök att dra bort en slutlig jobb och betala sin skuld till den ryska maffian.
5/1
Last Vegas
5
Last Vegas
Tre sextio-något vänner ta en paus från sin dag till dag lever att kasta en svensexa i Las Vegas för deras sista återstående enda kompis.
5/1
Bruce Almighty
0
HD 720p
Bruce Almighty
Bruce Nolan sliter som ett "mänskligt intresse" TV-reporter i Buffalo, New York Trots hans höga betyg och kärleken till sin vackra flickvän, Grace, Bruce förblir ouppfyllda. Vid slutet av den värsta dagen i hans liv, ilsket förlöjligar han Gud - den Allsmäktige svarar förse Bruce med alla sina gudomliga krafter.
0/0
Lucy
6.5

Lucy

2014
Lucy
En kvinna, av misstag fångas i en mörk del, vänder tabellerna på kidnapparna och förvandlas till en skoningslös krigare utvecklats bortom mänsklig logik.
6.5/2
Momentum
5
HD 720p
Momentum
När Alex, en infiltration expert med en hemlig förflutna, avslöjar misstag hennes identitet under vad som borde ha varit en rutin heist, snabbt finner hon själv inblandad i en regering komplott och intrasslad i en dödlig katt-och-råtta med en mästare mördare och hans team av mördare. Beväpnad med sin egen uppsättning av dödliga färdigheter, Alex ser ut att hämnas för ...
5/1
Last Knights
6
HD 720p
Last Knights
När en ond kejsare utför deras ledare, hans band av riddare - bundna av plikt och ära - inleder en resa av hämnd som inte kommer att upphöra förrän de har förstört deras dödliga fiende.
6/1
Se7en
5.5

Se7en

1995
Se7en
Två Mordutredarna är på en desperat jakt efter en seriemördare vars brott är baserade på "sju dödssynderna" i denna mörka och haunting film som tar tittarna från torterade resterna av ett offer till nästa. Den rutinerade Det. Sommerset forskar varje synd i ett försök att komma in i mördarens sinne, medan hans nybörjare partner, Mills, hånar hans ansträngningar att riva ...
5.5/2
RED
7

RED

2010
RED
När hans fredliga liv hotas av en högteknologisk mördare, tidigare black-ops agent Frank Moses slår samman sin gamla lag i ett sista desperat försök att överleva och avslöja sina angripare.
7/1
Batman Begins
9
HD 720p
Batman Begins
Driven av tragedi, ägnar miljardären Bruce Wayne sitt liv åt att upptäcka och besegra den korruption som plågar hans hem, Gotham City. Oförmögen att arbeta i systemet, i stället skapar han en ny identitet, en symbol av rädsla för den kriminella undre - Batman.
9/2
The Shawshank Redemption
6.5
HD 720p
The Shawshank Redemption
Inramade på 1940-talet för det dubbla mordet på sin fru och hennes älskare, upprättstående bankir Andy Dufresne börjar ett nytt liv på Nyckeln till fängelset, där han sätter sin redovisning färdigheter att arbeta för en amoralisk warden. Under sin långa sträcka i fängelse, kommer Dufresne att bli beundrad av de andra intagna - inklusive en äldre fånge vid namn Red ...
6.5/6
Olympus Has Fallen
6
HD 720p
Olympus Has Fallen
När Vita huset (Secret Service kod: "Olympus") fångas upp av en terroristmastermind och verkställande kidnappas, vanhedrade tidigare president vakt Mike Banning finner sig instängda i byggnaden. Som den nationella säkerheten laget förvanskar att svara, de tvingas att förlita sig på Banning insida kunskap för att hjälpa återta Vita huset, spara VD och undvika en ännu större katastrof.
6/1
Oblivion
7
HD 720p
Oblivion
Jack Harper (Tom Cruise) är en av de sista drönare reparatörer stationerade på jorden. En del av en massiv operation för att utvinna vitala resurser efter årtionden av krig med en skrämmande hot kallas Scavs, Jack uppdrag är nästan klar. Hans existens förs omkull när han räddar en vacker främling från en nedskjutna rymdskepp. Hennes ankomst utlöser en kedja av ...
7/1
Now You See Me
7
HD 720p
Now You See Me
Nu kan du se mig handlar om en grupp begåvade gatu magiker, som var sammansatta av en mystisk person att utföra en omöjlig uppgift inför tusentals människor flyttade från New York till en bank i Paris stal pengar. Denna allvarliga incident gjorde FBI måste undersöka och även därigenom öppnade mysteriet av de män som leder dem. En FBI-agent och en ...
7/1
London Has Fallen
6.5
London Has Fallen
I London för premiärministern begravning, en tomt mörda alla de närvarande världens ledare är kläckta. Bara tre personer har något hopp om att stoppa det: president i USA, hans formidabla Secret Service huvud, och en engelsk MI-6 agent som med rätta litar ingen. I London för premiärministern begravning, Mike Banning upptäcker en komplott för att mörda alla som deltar världsledande.
6.5/2
The Dark Knight
7.3
HD 720p
The Dark Knight
Ställ inom ett år efter händelserna i Batman Begins, Batman, löjtnant James Gordon, och nya åklagaren Harvey Dent framgångsrikt börja runda upp brottslingar som plågar Gotham City tills en mystisk och sadistiska kriminellt geni endast känd som Joker visas i Gotham, skapa en ny våg av kaos. Joker kastar Gotham i anarki och tvingar Batman närmare korsa den fina linjen ...
7.3/4
Now You See Me 2
6
Now You See Me 2
Efter att ha flytt från en scenshow, de illusionists (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson) kallas de fyra ryttarna befinner sig i mer problem i Macao, Kina när de tvångsrekryterade av en teknisk geni för att dra upp sina mest omöjliga rån ännu. Ett år efter outwitting FBI och vinna allmänhetens smickret med sina kluriga glasögon, de fyra ryttarna dyka upp igen ...
6/1
Dolphin Tale 2
4
Dolphin Tale 2
Gruppen av människor som räddade Winter liv ihop i kölvattnet av hennes surrogatmamma bortgång för att hitta henne en kamrat så att hon kan ligga kvar på Clearwater Marine Hospital.
4/1