Neil Patrick Harris

A Series of Unfortunate Events
9.3
A Series of Unfortunate Events
The orphaned Baudelaire children face trials, tribulations and the evil Count Olaf, all in their quest to uncover the secret of their parents' death.
9.3/3
Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore
10
Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore
Det pågående kriget mellan hund och kattdjur parkeras när de går samman för att omintetgöra en skurk katt spion med egna illavarslande planer för erövring.
10/1
Cloudy with a Chance of Meatballs 2
10
HD 720p
Cloudy with a Chance of Meatballs 2
Efter den katastrofala mat storm i den första filmen, Flint och hans vänner tvingas lämna staden. Flint accepterar inbjudan från sin idol Chester V att gå Live Corp Company, som har fått i uppgift att rengöra ö, och där de bästa uppfinnare i världen skapar teknik för att åstadkomma förbättringar för mänskligheten. När Flint upptäcker att hans maskin fortfarande fungerar ...
10/2
The Smurfs 2
10
HD 720p
The Smurfs 2
Den onda trollkarlen Gargamel skapar ett par busiga Smurf-liknande varelser som kallas naughties att han hoppas kommer att låta honom utnyttja den allsmäktiga, magiska Smurf-essens. Men när han upptäcker att endast en verklig smurf kan ge honom vad han vill, och bara en hemlig trollformel som Smurfette vet kan vända naughties till verkliga Smurfs, Gargamel kidnappar Smurfette och tar henne ...
10/1
Harold & Kumar Go to White Castle
8
Harold & Kumar Go to White Castle
Ibland tar det en konstig natt för att sätta allt annat i fokus. Och det är precis vad som händer med Harold och hans rumskamrat, Kumar, när de bestämde sig för att få den bästa stoner fix pengar kan köpa: White Castle hamburgare. Båda killarna är vid ett vägskäl, på väg att göra stora beslut som kommer att påverka sitt ...
8/1
Starship Troopers
4
Starship Troopers
Utspelar sig i framtiden, följer historien en ung soldat som heter Johnny Rico och hans bedrifter i mobila infanterit. Ricos militära karriär fortskrider från rekrytera till underofficer och slutligen till officer mot bakgrund av en interstellära krig mellan människan och en Arachnoid arter som är kända som "programfel".
4/1
The Smurfs
7
The Smurfs
När den onda trollkarlen Gargamel jagar de små blå smurfarna ur sin by, de tumlar från sin magiska värld och in i vår - i själva verket, smack dab i mitten av Central Park. Bara tre äpplen höga och fast i The Big Apple, smurfarna måste hitta ett sätt att komma tillbaka till sin by innan Gargamel spårar dem.
7/3
Cloudy with a Chance of Meatballs
8.5
HD 720p
Cloudy with a Chance of Meatballs
Uppfinnaren Flint Lockwood skapar en maskin som gör moln regn mat, gör det möjligt för ned-och-ut medborgare Chewandswallow att livnära sig. Men när de fallande mat når gigantiska proportioner, måste Flint rusning för att avvärja katastrofen. Kan han återta kontrollen över maskinen och sätta stopp för den vilda vädret innan staden förstörs?
8.5/2
A Million Ways to Die in the West
6
HD 720p
A Million Ways to Die in the West
Som en feg bonde börjar falla för den mystiska nya kvinnan i staden, måste han sätta sin nyfunna mod på prov när hennes make, en ökänd Gun-slinger, meddelar hans ankomst.
6/1
A Very Harold & Kumar Christmas
6
A Very Harold & Kumar Christmas
Sex år har gått sedan Guantanamo Bay, lämnar Harold och Kumar främmande för varandra med mycket olika familjer, vänner och liv. Men när Kumar anländer på Harold tröskel under semesterperioden med ett mystiskt paket i handen oavsiktligt bränner han ner Harold far-in-law älskade julgran. För att åtgärda problemet, Harold och Kumar ombord på ett uppdrag genom New York för att ...
6/1
Batman: Under the Red Hood
5
Batman: Under the Red Hood
Batman möter sin ultimata utmaningen som den mystiska Red Hood tar Gotham City med storm. En del vigilante, en del kriminella kingpin, Red Hood börjar städa upp Gotham med effektiviteten i Batman, men utan att följa samma etiska kod.
5/1
Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
6
HD 720p
Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
Efter att ha uppfyllt sin lust för White Castle, Harold och Kumar hoppa på ett plan för att komma ikapp med Harold kärlek intresse, som är på väg till Nederländerna. Men paret måste ändra sina planer när Kumar är anklagad för att vara en terrorist. Rob Corddry stjärnorna även i denna vilda komedi uppföljare som följer olyckliga Stoners "missöden som ...
6/1
Gone Girl
9
HD 720p
Gone Girl
Med hans fru försvinnande har blivit föremål för en intensiv mediecirkusen, ser en man strålkastarljuset aktiverat honom när det misstänks att han inte kan vara oskyldiga.
9/2