Norman Reedus

The Walking Dead
9
The Walking Dead
Sheriff's deputy Rick Grimes awakens from a coma to find a post-apocalyptic world dominated by flesh-eating zombies. He sets out to find his family and encounters many other survivors along the way.
9/24
8MM
6

8MM

1999
8MM
En liten, till synes oförargliga plast filmrulle leder övervakning specialist Tom Welles ner en allt mörkare och skrämmande väg. Med hjälp av street Max, obevekligt följer han en bisarr spår av bevis för att avgöra ödet för en fullständig främling. Som hans arbete förvandlas till besatthet, driver han längre och längre bort från sin fru, familj och enkelt liv som ...
6/1
Air
0

Air

2015
Air
Inom en snar framtid, andas luft obefintlig och två ingenjörer med uppgift att bevaka det sista hoppet för mänskligheten kamp för att bevara sina egna liv medan administrering till deras viktiga uppgiften.
0/0
Triple 9
5.5
Triple 9
Kulor flyga i Atlanta motorvägen som beväpnade tjuvar göra sin semester efter ett bankrån i fullt dagsljus. För att dra bort det, gäng kriminella och korrupta poliser planera mordet på en polis officerA gäng kriminella och korrupta poliser planera mordet på en polisman för att dra bort sin största heist ännu över staden.
5.5/2
Blade II
7
Blade II
En sällsynt mutation har skett inom vampyr Community - Reaper. En vampyr så konsumeras med en omättlig blodtörst som de lever på vampyrer liksom människor, omvandla offer som är otur att överleva i Reapers själva. Blade uppmanas av vampyr Nation för hans hjälp för att förhindra en mardröm pest som skulle utplåna både människor och vampyrer.
7/1
Pawn Shop Chronicles
7
Pawn Shop Chronicles
En saknad vigselring leder till en vild gås jaga involverar meth missbrukare, skinheads och en Elvis imitatör.
7/1
The Boondock Saints II: All Saints Day
5
The Boondock Saints II: All Saints Day
Skickligt inramas av en okänd fiende för mordet på en präst, ville vigilante MacManus bröderna Murphy och Connor måste komma fram ur sitt gömställe på en fårfarm i Irland att kämpa för rättvisa i Boston.
5/1
Triple 9
7.7
HD
Triple 9
En grupp korrupta poliser pressas till att genomföra ett till synes omöjligt rån. De planerar mordet på en rookie-polis för att således iscensätta en "999", kod för skadad polis, som skall öppna deras möjligheter att genomföra kuppen.
7.7/3
Pandorum
4
Pandorum
Två besättningsmedlemmar vakna på en övergiven rymdfarkost med ingen aning om vilka de är, hur länge de har varit i sömn, eller vad deras uppdrag är. De två snart att upptäcka att de är faktiskt inte ensam - och verkligheten i deras situation är mer skrämmande än de någonsin kunnat ana.
4/1
The Boondock Saints
8
The Boondock Saints
Med en Gud-inspirerade moralisk skyldighet att agera mot det onda, tvillingbröderna Conner och Murphy anges att befria Boston brottslingar. Men istället för att arbeta inom systemet, dessa irländska amerikaner väljer att ta snabba vedergällning i sina egna händer.
8/1