Oscar Isaac

Star Wars: The Last Jedi
8.2
CAM
Star Wars: The Last Jedi
Den episka Skywalker-sagan fortsätter när hjältarna från ”The Force Awakens” ansluter sig till de galaktiska legenderna i ett storslaget äventyr som avslöjar Kraftens uråldriga mysterier och chockerande sanningar från det förflutna.
8.2/6
Suburbicon
0
HD
Suburbicon
Suburbicon är en fridfull, idyllisk förort med fina hem och välskötta gräsmattor... det perfekta stället att flytta till för en familj, och sommaren 1959 gör familjen Lodge just det. Men under den lugna ytan maskerar sig en störande verklighet, eftersom pappan och maken Gardner Lodge måste navigera i stadens mörka del av förräderi, svek och våld.
0/0
Ex Machina
0
HD 720p
Ex Machina
Caleb, a 26 year old coder at the world's largest internet company, wins a competition to spend a week at a private mountain retreat belonging to Nathan, the reclusive CEO of the company. But when Caleb arrives at the remote location he finds that he will have to participate in a strange and fascinating experiment in which he must interact ...
0/0
Robin Hood
0
HD 720p
Robin Hood
När soldat Robin händer på den döende Robert av Loxley, lovar han att återvända mannens svärd till sin familj i Nottingham. Där tar han Robert identitet; fabulerar hans änka, Marion; och drar iren av stadens sheriff och kung Johns hantlangare, Godfrey.
0/0
The Bourne Legacy
6
The Bourne Legacy
Den fjärde delen av den mycket framgångsrika Bourne-serien åskådarplats huvudpersonen Jason Bourne i syfte att fokusera på en karl främmande mördare Aaron Cross. Berättelsen kretsar kring ny CIA, Aaron Cross som han upplever liv eller död insatser som har utlösts av tidigare åtgärder Jason Bourne.
6/1
Star Wars: The Force Awakens
5.5
Star Wars: The Force Awakens
Force vaknar ligger på cirka 30 år efter händelserna i Return of the Jedi, där Rebel Alliance och det galaktiska imperiet har blivit motstånd och den första ordern, respektive. Den första ordern försöker styra galaxen och endast en trasa-tagg grupp av hjältar kan stoppa dem, tillsammans med hjälp av motståndet. Trettio år efter att ha besegrat det galaktiska imperiet, Han ...
5.5/2
X-Men: Apocalypse
7
X-Men: Apocalypse
Som öde jorden hänger i balans med framväxten av världens första mutant, Apocalypse, måste Professor X leda ett team av unga X-Män för att stoppa deras största nemesis och rädda mänskligheten från fullständig förstörelse. Efter återuppstår världens första mutant, världs jagare Apocalypse, måste X-Män förenas för att besegra sin utplåning nivå plan.
7/1
All About the Benjamins
7
All About the Benjamins
Bucum Jackson (Cube) är en prisjägare med mycket attityd och inget intresse av att ta på en partner. Att arbeta på Martinez Borgen, har Jackson okonventionella metoder för att spåra ner låg-life brottslingar, men de arbetar, och en dag hoppas han att bli sin egen chef och öppna upp sin egen utredning fast. Reggie Wright (Epps) är en hal bedragare ...
7/1
Drive
4

Drive

2011
Drive
En mystisk Hollywood stuntman som extraknäcker som en tillflyktsort förare tycks vara att försöka undkomma sitt skumma förflutna som han faller för sin granne - vars make är i fängelse och som letar efter sitt barn ensam. Samtidigt är hans bilmekaniker chef försöker att inrätta en raslag använder gangstervärlden pengar, som blandar in våra förare som han skall användas som ...
4/2
Body of Lies
4
Body of Lies
Body of Lies följer CIA, Roger Ferris, som han upptäcker en ledning på en stor terroristledare som misstänks vara i drift ur Jordan. När Ferris utarbetar en plan för att infiltrera hans nätverk, måste han först vinna stöd av listiga CIA veteranen Ed Hoffman och kollegialt, men kanske misstänker, chef för Jordaniens intelligens.
4/1
The Two Faces of January
6
The Two Faces of January
En thriller centrerad på en bedragare, hans hustru och en främling som försöker fly ett främmande land efter en av dem fångas upp i mordet på en privat detektiv.
6/1