Patrick Stewart

Logan – The Wolverine
5.4
Logan – The Wolverine
I en nära framtid tar en sliten Logan hand om en sjuk Professor X, i en gömma nära den mexikanska gränsen. Men Logans försök att hålla sig undangömd från världen och sitt förflutna ställs plötsligt på sin spets när en ung mutant anländer och som visar sig förföljas utav mörka krafter.
5.4/5
TMNT
0

TMNT

2007
TMNT
De fortsatta äventyr för de fyra unga muterade sköldpaddor begåvad i konsten att ninja, när de försöker stoppa en mystisk ont ​​som hotar att avsluta världen
0/0
Star Trek: Generations
7
Star Trek: Generations
Kapten Jean-Luc Picard och besättningen på Enterprise-D befinner sig på kollisionskurs med renegaten vetenskapsman Soran som förstör hela stjärnsystem. Endast en man kan hjälpa Picard stoppa Soran s system ... och han har varit död i sjuttioåtta år.
7/1
Star Trek: First Contact
5
Star Trek: First Contact
Borg, en obeveklig ras av cyborgs, är på en direkt kurs mot jorden. Kränka order att hålla sig borta från striden, kapten Picard och besättningen på den nyligen beställt USS Enterprise E fortsätta Borg tillbaka i tid för att förhindra inkräktare från att ändra Federation historia och assimilera galaxen.
5/1
Star Trek: Insurrection
8
Star Trek: Insurrection
När en utomjordisk ras och fraktioner inom Starfleet försök att ta över en planet som har "regenerativa" egenskaper, faller det på kapten Picard och besättningen på Enterprise att försvara jordens folk samt de ideal på vilka förbundet självt grundades .
8/1
Star Trek: Nemesis
8
Star Trek: Nemesis
På väg till smekmånaden av William Riker till Deanna Troi på sin hemplanet Betazed, kapten Jean-Luc Picard och besättningen på USS Enterprise får ord från Starfleet att en kupp har resulterat i installationen av en ny Romulan politisk ledare, Shinzon, som gör anspråk på att söka fred med människostödda United Federation of Planets. En gång i fiendens territorium, kaptenen och ...
8/1
Robin Hood: Men in Tights
4
Robin Hood: Men in Tights
Robin Hood kommer hem efter att slåss i korstågen att lära sig att den ädla kung Richard är i exil och att den despotiska King John härskar nu England, med hjälp av sheriffen av Rottingham. Robin Hood monterar ett band av andra patrioter att slåss med kung John och Sheriffen.
4/1
Sinbad: The Fifth Voyage
0
Sinbad: The Fifth Voyage
När sultanens förstfödda fattas av en ond trollkarl, är Sinbad uppgift att resa till en öken av magi och varelser att rädda henne.
0/0
Green Room
7
Green Room
En ung punkrockband befinner sig fångade i en avskild plats efter man snavar på en fasansfull våldshandling.
7/1
X2: X-Men United
7
HD 720p
X2: X-Men United
Professor Charles Xavier och hans team av genetiskt begåvade superhjältar inför en stigande våg av anti-mutant känsla leds av överste William Stryker i denna uppföljare till Marvel Comics-baserade storsäljande X-Män. Storm, Wolverine och Jean Grey måste gå sina vanliga nemesis Magneto och Mystique att unhinge Strykers system för att utrota alla mutanter.
7/1
X-Men
7
HD 720p

X-Men

2000
X-Men
Två mutanter, Rogue och Wolverine, kom till en privat akademi för sitt slag vars hemvist superhjälte team, X-Män måste motsätta sig en terroristorganisation med liknande befogenheter.
7/1
X-Men: Days of Future Past
8
HD 720p
X-Men: Days of Future Past
Den ultimata X-Män går samman med sina yngre själva i en episk strid som måste ändra det förflutna ... för att rädda vår framtid! I Washington D.C., Trask försöker förgäves att svänga kongressen att förankra sin Sentinel program. Samtidigt, i Saigon, Mystique förhindrar William Stryker från tillägna en grupp av muterade G.I.s för Trask forskning. Mystique undersöker Trask kontor och ...
8/1
Gnomeo & Juliet
8
Gnomeo & Juliet
En version av Shakespeares pjäs, in i en värld av stridande inomhus- och utomhus tomtar. Trädgårdstomtar Gnomeo och Julia har så många hinder att övervinna deras kvasi namesakes när de fångas upp i en fejd mellan grannar. Men med plast rosa flamingos och gräsklippare tävlingar i mixen, kan detta unga par hitta varaktig lycka?
8/1
X-Men: The Last Stand
6
HD 720p
X-Men: The Last Stand
När ett botemedel befinns behandla mutationer är linjer dragna bland X-Män, under ledning av professor Charles Xavier, och brödraskapet, ett band av kraftfulla mutanter som anordnas inom ramen Xavier tidigare bundsförvant, Magneto.
6/1