Patrick Warburton

A Series of Unfortunate Events
9.3
A Series of Unfortunate Events
The orphaned Baudelaire children face trials, tribulations and the evil Count Olaf, all in their quest to uncover the secret of their parents' death.
9.3/3
The Emperor’s New Groove
5
The Emperor’s New Groove
Kuzco är en självcentrerad kejsare som tillkallar Pacha från en by och berätta för honom att hans hem kommer att förstöras för att ge plats för Kuzco nya sommarhem. Kuzco rådgivare, Yzma, försöker förgifta Kuzco och misstag förvandlar honom till ett lamadjur, som av misstag hamnar i Pacha by. Pacha erbjuder sig att hjälpa Kuzco om han inte förstöra hans ...
5/2
Ted
5.5
HD 720p

Ted

2012
Ted
John Bennett, en man vars barndom önskan att föra sin nalle till liv kom sant, nu måste välja mellan att hålla relationen med björn eller hans flickvän, Lori.
5.5/2
Ted 2
5
HD 720p

Ted 2

2015
Ted 2
Nygift par Ted och Tami-Lynn vill ha barn, men för att kvalificera sig för att vara en förälder, kommer Ted måste bevisa att han är en person i en domstol.
5/2
Men in Black II
4
Men in Black II
Kay och Jay återförenas för att ge vår sista och enda försvarslinje mot en olycksbådande förförerska som nivåer de tuffaste utmaning hittills till MIB untarnished mission: att skydda jorden från avskum av universum. Det har varit fyra år sedan främmande sökande medel avvärjt en intergalaktisk katastrof av episka proportioner. Och nu är det en kamp mot klockan som Jay måste ...
4/1
Get Smart
9
HD 720p
Get Smart
När identiteter hemliga agenter från Kontroll äventyras, chefen främjar olyckliga men ivrig analytiker Maxwell Smart och lag honom med snygg, kapabel Agent 99, den enda spion vars omslag förblir intakt. Kan de arbeta tillsammans för att omintetgöra de onda planer KAOS och dess listig operativt?
9/1