Paul Reiser

Aliens
0

Aliens

1986
Aliens
När Ripleys lifepod hittas genom en bärgning besättning över 50 år senare, finner hon att terra-bildare är på mycket planet fann de främmande arter. När företaget skickar en familj av nybyggare för att undersöka hennes berättelse ... all kontakt förloras med planeten och kolonister. De värva Ripley och koloniala marinsoldater för att återvända och söka efter svar.
0/0
Whiplash
0
Whiplash
Under ledning av en hänsynslös instruktör börjar en begåvad ung trummis att driva perfektion till varje pris, även hans mänsklighet.
0/0
Concussion
7
Concussion
Baserat på den otroliga sanna David vs Goliat berättelse av amerikansk invandrare Dr. Bennet Omalu, lysande kriminaltekniska neuropatologen som upptäckte CTE i fotbollsspelare, och den uppförsbacke han möter i att föra information till allmänheten. En dramatisk thriller baserad på den otroliga sanna David vs Goliat berättelse av amerikansk invandrare Dr. Bennet Omalu, lysande kriminaltekniska neuropatologen som gjorde den första upptäckten ...
7/1
The Darkness
4
The Darkness
Peter Taylor, hans hustru Bronny och deras två barn tillbaka till Los Angeles efter en rolig semester till Grand Canyon. Vad de omedvetet föra tillbaka är en övernaturlig kraft som jagar upp sina egna rädslor och sårbarheter som hotar att förstöra dem inifrån ... En familj återvänder från en Grand Canyon semester med en övernaturlig närvaro i släptåg.
4/1
Beverly Hills Cop II
4
Beverly Hills Cop II
Axel Foley är tillbaka och så rolig som någonsin i denna snabba uppföljaren till den ursprungliga dundersuccé. Den här gången, till Detroit cop huvuden för landet solsken och palmer ta reda på vem sköt polisen kapten Andrew Bogomilska. Tack vare ett par gamla vänner, avslöjar Axel undersökning en serie rån hjärnan av en hjärtlös vapen kingpin, och jakten är på!
4/1