Portia Doubleday

Her
8

Her

2013
Her
I en inte så avlägsen framtid, Theodore, köper en ensam författare ett nyutvecklat operativsystem som utformats för att uppfylla användarens varje behov. Till Theordore förvåning, utvecklar en romantisk relation mellan honom och hans operativsystem. Denna okonventionella kärlekshistoria blandar science fiction och romantik i en söt berättelse som utforskar den typ av kärlek och de sätt som tekniken isolerar och ansluter ...
8/1
Mr. Robot
8.5
Mr. Robot
Dagtid jobbar enstöringen Elliot som expert på datasäkerhet. Nattetid är han en notorisk hackare som avslöjar omoraliska brott. Elliot försöker leva ett vanligt svenssonliv men kommer inte undan det hemliga nätverket Fsociety.
8.5/6
Carrie
9

Carrie

2013
Carrie
En reimagining av den klassiska skräck berättelse om Carrie White, en blyg flicka utstött av sina kollegor och skyddad av sin djupt religiösa mamma, som släpper loss telekinetic terror på hennes lilla staden efter att ha skjutits för långt på sin äldre balen.
9/1
Big Mommas: Like Father, Like Son
4
Big Mommas: Like Father, Like Son
FBI-agenten Malcolm Turner och hans 17-åriga son, Trent, gå undercover på en all-flickor scenkonst skolan efter Trent vittnen ett mord. Poserar som Big Momma och Charmaine, måste de hitta mördaren innan han finner dem.
4/1