R. Lee Ermey

En djävul till flickvän (Saving Silverman)
4
En djävul till flickvän (Saving Silverman)
Ett par kompisar samverkar för att rädda sin bästa vän från att gifta sig med fel kvinna, en kallhjärtat skönhet som rycker honom från dem och bryter upp deras Neil Diamond coverband.
4/1
Se7en
5.5

Se7en

1995
Se7en
Två Mordutredarna är på en desperat jakt efter en seriemördare vars brott är baserade på "sju dödssynderna" i denna mörka och haunting film som tar tittarna från torterade resterna av ett offer till nästa. Den rutinerade Det. Sommerset forskar varje synd i ett försök att komma in i mördarens sinne, medan hans nybörjare partner, Mills, hånar hans ansträngningar att riva ...
5.5/2
Full Metal Jacket
6.5
Full Metal Jacket
En pragmatisk US Marine iakttar de dehumanizing effekter USA-Vietnamkriget har på sina kolleger rekryterar från deras brutala Boot Camp utbildning till blodiga gatustrider i Hue.
6.5/2
The Reef
7
The Reef
Efter att ha förlorat allt, en ung fisk, Pi, går att leva med sin familj på revet. Där möter han kärleken i hans liv men konstaterar att hon redan har oönskade känslor av en översittare haj. Han måste följa sitt öde för att rädda henne och befria revet av detta hot för gott.
7/1