Ray Winstone

Rango
5.5

Rango

2011
Rango
När Rango, en förlorad husdjur, slingrar misstag i den skitiga, Gun-sling staden Smuts, plötsligt finner mindre än modiga ödla han står ut. Välkomnas som det sista hoppet staden har väntat på, är ny sheriff Rango tvingas spela sin nya roll och hållet.
5.5/2
The Departed
8
The Departed
Att ta ner South Boston irländska maffian, polisen skicka in en av sina egna för att infiltrera jorden, utan att inse syndikatet har gjort detsamma i Martin Scorseses flera Oscar-vinnande brott thriller. Medan en hemlig polis curryrätter gynna med pöbeln kingpin, stiger en karriär brottsling genom poliskåren. Men båda sidor upptäcker snart att det finns en mullvad bland dem.
8/1
Point Break
5
HD 720p
Point Break
En ung hemlig FBI-agent infiltrerar ett gäng tjuvar som delar ett gemensamt intresse i extrema sporter. En nyinspelning av 1991 filmen "Point Break".
5/1
Snow White and the Huntsman
8
HD 720p
Snow White and the Huntsman
Efter den onda drottningen gifter kungen utför hon en våldsam kupp där kungen mördas och hans dotter, Snövit, tas i fångenskap. Nästan ett decennium senare, är en vuxen Snövit fortfarande i klorna på drottningen. För att få odödlighet, måste den onda drottningen hjärtat av Snövit. Efter Snow flyr slottet, sänder drottningen Huntsman att hitta henne i den mörka skogen.
8/1
Noah
5

Noah

2014
Noah
En man som lider visioner av en apokalyptisk syndaflod vidtar åtgärder för att skydda sin familj från den kommande översvämningar.
5/1
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
5.5
HD 720p
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
Under det kalla kriget, sovjetiska agenter titta Professor Henry Jones när en ung man ger honom ett kodat meddelande från en åldrad, dement kollega Henry Oxley. Ledda av den lysande Irina Spalko, den sovjet svans Jones och den unge mannen, Mutt, till Peru. Med Oxley kod, de hittar en legendarisk skalle tillverkad av ett enda stycke av kvarts. Om Jones ...
5.5/2
King Arthur
6
HD 720p
King Arthur
Denna 2004 års version av Arthurian legenden skiljer sig från den traditionella, eftersom det är löst baserad på "Sarmatian hypotes", utarbetat av C. Scott Littleton och Ann C. Thomas i 1978, som hävdar att den Arthurian legenden har en historisk kärna i de sarmatiska tunga kavalleri trupper stationerade i Storbritannien, och att den romerska brittiska militära befälhavare Lucius Artorius Castus ...
6/1
Fool’s Gold
6
Fool’s Gold
Charmig men luckless skattjägare Ben Finnegan har offrat sin relation med sin fru för att söka efter drottningens hemgift, en legendarisk skatt som förlorats till sjöss. Men upptäckten av en ny ledtråd rekindles sitt hopp för rikedom - och hans äktenskap.
6/1
The Gunman
8
The Gunman
Åtta år efter att ha flytt Kongo efter hans mordet på landets minister för gruvdrift, är före detta mördare Jim Terrier tillbaka, lider av PTSD och gräva brunnar för att sona sitt våldsamma förflutna. Efter ett försök görs på hans liv, flugor Terrier till London för att ta reda på vem vill se honom död - och varför. Terrier sökande ...
8/1
Zipper
9

Zipper

2015
Zipper
Sam Ellis är en man på uppgång - en varm-shot federal åklagare på väg mot en ljus politiska framtid. Men vad var tänkt att vara en engångsupplevelse med en eskort förvandlas till ett växande beroende - en ny demon hotar att förstöra hans liv, familj och karriär.
9/1
Lords of London
4
Lords of London
Tony är en ökänd gangster med ett stort problem. Han har vaknat upp i en övergiven bondgård, med blod på hans skjorta, och inget minne av hur han kom dit. Han snubblar in i en liten stad och upptäcker att han är i en italiensk by som verkar vara förlorad i tid.
4/1