Richard E. Grant

Logan – The Wolverine
5.4
Logan – The Wolverine
I en nära framtid tar en sliten Logan hand om en sjuk Professor X, i en gömma nära den mexikanska gränsen. Men Logans försök att hålla sig undangömd från världen och sitt förflutna ställs plötsligt på sin spets när en ung mutant anländer och som visar sig förföljas utav mörka krafter.
5.4/5
Khumba
0

Khumba

2013
Khumba
En halv-randiga zebra är skulden för torka och lämnar sin flock på jakt efter sina försvunna ränder. Han får sällskap på hans strävan efter en överbeskyddande gnuer och en flamboyant struts; de besegra den tyranniska leopard och rädda sin besättning.
0/0
Corpse Bride
7
Corpse Bride
Ligger i en 19: e-talets europeiska by följer detta stop-motion-animering funktion historien om Victor, whisked en ung man bort till underjorden och ledde till en mystisk Corpse Bride, medan hans riktiga brud Victoria väntar berövad i landet av levande .
7/1
Zambezia
9
Zambezia
Beläget i en livlig fågel stad på kanten av den majestätiska Viktoriafallen, "Zambezia" är berättelsen om Kai - en naiv, men uppsluppen ung falk som reser till fågel staden "Zambezia", ​​där han upptäcker sanningen om hans ursprung och, i att försvara staden, lär sig att vara en del av en gemenskap
9/1