Richard Kiel

Tangled
5.3
HD 720p
Tangled
När rikets mest önskade-och mest charmiga-bandit Flynn Rider gömmer i en mystisk torn, har han tagit gisslan av Rapunzel, en vacker och feisty torn bundna tonåring med 70 fot av magisk, gyllene hår. Flynn nyfiken captor, som letar efter sin biljett ut ur tornet där hon har varit inlåst i flera år, slår ett avtal med den stilige tjuven och ...
5.3/3
The Spy Who Loved Me
7
The Spy Who Loved Me
Ryska och brittiska ubåtar med kärnvapenmissiler ombord både försvinna ur sikte utan ett spår. England och Ryssland båda skyller på varandra som James Bond försöker lösa gåtan av den försvinnande fartyg. Men KGB har också en agent i ärendet.
7/1
Moonraker
9
Moonraker
Under transporten av en rymdfärja en Boeing 747 kraschar i Atlanten men när de går för att leta efter den förstörda skytteln den inte finns. James Bond undersöker den saknade uppdrag rymdfärjan och snart får veta att skyttlar ägare Hugo Drax vill döda hela mänskligheten.
9/1
Happy Gilmore
5.5
Happy Gilmore
Misslyckades hockeyspelare som blev golf vina Happy Gilmore - vars annorlunda grepp och upptåg på gräs domstolar vrede rival Shooter McGavin - är fast besluten att vinna en PGA-turnering så att han kan rädda sin mormors hus med prispengarna. Samtidigt försöker en attraktiv tur publicist för att mjuka upp Glad image.
5.5/2