Robert Duvall

The Judge
0
The Judge
A successful lawyer returns to his hometown for his mother's funeral only to discover that his estranged father, the town's judge, is suspected of murder.
0/0
Four Christmases
7
Four Christmases
Brad och Kate har gjort något av en konstform av att undvika deras familjer under helgerna, men i år sin idiotsäker plan om gå i konkurs - big time. Fastnat på stadens flygplats efter alla avgående flyg ställs in, är paret pinsamt att se deras knep utsätts för världen genom en övernitiska tv-reporter. Nu, Brad och Kate är kvar med ...
7/1
The Godfather: Part II
0
The Godfather: Part II
Den fortsatta historien om Corleone brottet familjen berättar historien om en ung Vito Corleone växer upp på Sicilien och i 1910s New York; och följer Michael Corleone på 1950-talet när han försöker att expandera familjeföretaget i Las Vegas, Hollywood och Kuba.
0/0
The Godfather
5.3
HD 720p
The Godfather
Historien sträcker sig över åren 1945-1955 och krönikor fiktiva italiensk-amerikanske Corleone brottslighet familj. När organiserad brottslighet familj patriark Vito Corleone lever knappt ett försök på hans liv, hans yngste son, Michael, steg i att ta hand om de blivande mördare, lanserar en kampanj för blodig hämnd.
5.3/3
The Road
4
The Road
En far och hans son gå ensam genom bränd Amerika. Ingenting rör sig i härjade landskapet spara aska på vind och vatten. Det är tillräckligt kall för att knäcka stenar och, när snön faller det är grått. Himlen är mörk. Deras mål är varmare söder, även om de inte vet vad, om något, väntar dem där.
4/1
Open Range
7
Open Range
En tidigare revolverman tvingas ta till vapen igen när han och hans boskap besättning hotas av en korrupt lawman.
7/1
Gone In Sixty Seconds
6.5
Gone In Sixty Seconds
På att lära att han måste komma ut i pension för att stjäla 50 bilar i en natt för att rädda sin bror Kip liv, tidigare biltjuv Randall "Memphis" Raines anlitar hjälp från några "öka lyckliga" kompisar för att åstadkomma en till synes omöjlig bedrift. Från otaliga biljakter att obevekliga poliser, bygger högoktanig spänning som Randall svänger runt mer än ...
6.5/2
Apocalypse Now
5
Apocalypse Now
På höjden av Vietnamkriget, är kapten Benjamin Willard skickas på ett farligt uppdrag att officiellt "existerar inte, inte heller kommer det någonsin föreligger." Hans mål är att hitta - och eliminera - en mystisk grön Beret överste vid namn Walter Kurtz, som har lett hans personliga armé på illegala gerillauppdrag in på fiendens territorium.
5/1