Roger Moore

Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore
10
Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore
Det pågående kriget mellan hund och kattdjur parkeras när de går samman för att omintetgöra en skurk katt spion med egna illavarslande planer för erövring.
10/1
Live and Let Die
9
Live and Let Die
James Bond måste undersöka ett mystiskt mordfall av en brittisk agent i New Orleans. Snart finner han sig upp mot en gangster boss som heter Mr Big.
9/1
The Man with the Golden Gun
5
The Man with the Golden Gun
En gyllene kula har 007 ingraverat på det eftersom det slår i underrättelsetjänsten högkvarter. Kulan kom från yrkesmördare Scaramanga som ännu inte missa ett mål och James Bond börjar ett uppdrag att försöka stoppa honom.
5/1
The Spy Who Loved Me
7
The Spy Who Loved Me
Ryska och brittiska ubåtar med kärnvapenmissiler ombord både försvinna ur sikte utan ett spår. England och Ryssland båda skyller på varandra som James Bond försöker lösa gåtan av den försvinnande fartyg. Men KGB har också en agent i ärendet.
7/1
Moonraker
9
Moonraker
Under transporten av en rymdfärja en Boeing 747 kraschar i Atlanten men när de går för att leta efter den förstörda skytteln den inte finns. James Bond undersöker den saknade uppdrag rymdfärjan och snart får veta att skyttlar ägare Hugo Drax vill döda hela mänskligheten.
9/1
For Your Eyes Only
7
For Your Eyes Only
En brittisk spion fartyget har sjunkit och ombord var en hi-tech krypto. James Bond skickas för att hitta den enhet som håller brittiska sjösättningsinstruktioner innan fienden Sovjet få till det första.
7/1
Octopussy
4
Octopussy
James Bond skickas för att undersöka efter en karl "00" agent hittas död med en ovärderlig Farberge ägg. James Bond följer mysteriet och avslöjar en smuggling skandal och en rysk General som vill provocera fram en ny världskriget.
4/2
A View to a Kill
5
A View to a Kill
En nyutvecklad mikrochip som designats av Zorin Industries för den brittiska regeringen som kan överleva den elektromagnetiska strålningen som orsakas av en kärnvapenexplosion har landat i händerna på KGB. James Bond måste ta reda på hur och varför. Hans misstankar leda honom snart till stor branschledande Max Zorin.
5/1