Rosemarie DeWitt

La La Land
5.8
La La Land
Vi får följa jazzpianisten Sebastian och den aspirerande skådespelerskan Mia. De två blir förälskade, men ju mer framgångsrika de blir, desto svårare blir det att hålla kärleken vid liv. Emma Stone och Ryan Gosling dansar hela vägen in i våra hjärtan i denna glada, färgsprakande och otroligt charmiga saga om kärlek och drömmar. Sällan har jag gråtit sådana mängder på ...
5.8/5
Poltergeist
3
Poltergeist
Legendary filmaren Sam Raimi och regissören Gil Kenan reimagine och contemporize den klassiska berättelse om en familj vars förorts hem invaderas av arga sprit. När skrämmande uppenbarelser eskalera sina attacker och ta den yngsta dottern, måste familjen samlas för att rädda henne.
3/1
Your Sister’s Sister
9
Your Sister’s Sister
Iris bjuder hennes vän Jack att bo på familjens ö flyktbilen efter döden av sin bror. Vid sin avlägsen stuga, Jacks berusad möte med Hannah, Iris syster, drar igång en avslöjande sträcka dagar.
9/1
A Little Bit of Heaven
0
A Little Bit of Heaven
Det är en komedi om en bevakad kvinna som får veta att hon är döende i cancer, men när hon möter sin match, är hotet om att bli kär skrämmande än döden
0/0
The Watch
9
The Watch
Fyra dagliga förorts killar möts som en ursäkt för att fly sina enformiga liv en kväll i veckan. Men när de av misstag upptäcker att deras stad har blivit överskridande med utomjordingar som utger sig för vanliga suburbanites, har de inget annat val än att rädda deras grannskap - och världen - från total förintelse.
9/1