Ryan Phillippe

Shooter
8
Shooter
En mycket dekorerad tidigare sniper återgår till tjänsten för att stoppa en planerad mordförsök mot presidenten, utan kommer att falskeligen anklagad för mord.
8/4
The Lincoln Lawyer
5
The Lincoln Lawyer
En advokat bedriver verksamhet från baksidan av sin Lincoln Town Car samtidigt som det utgör en hög profil klient i Beverly Hills.
5/1
Jag Vet Vad Du Gjorde Förra Sommaren
4
Jag Vet Vad Du Gjorde Förra Sommaren
När de firar sin studentexamen, är fyra vänner deltar i en hit-and-run olycka när deras bil träffar och uppenbarligen dödar en fotgängare på en isolerad väg. De förfoga över kroppen och lovar att hålla händelsen en hemlighet, ett år senare någon börjar sända dem brev som bär varningen "Jag vet vad du gjorde förra sommaren."
4/1
Reclaim
0
Reclaim
Efter deras nyligen antagna dotter försvinner i en liten stad, kommer Steven och Shannon stanna vid något för att avslöja sanningen bakom hennes försvinnande och farlig hemlighet bakom adoptionsbyrån de litade. Riskerar sina egna liv, kommer de att upptäcka vad som förälder innebär och hur långt de kommer att gå för att få sitt barn tillbaka.
0/0
Flags of Our Fathers
3
Flags of Our Fathers
Det fanns fem Marines och en Navy Corpsman fotograferade höja amerikanska flaggan på Mt. Suribachi av Joe Rosenthal den 23 februari 1945. Detta är berättelsen om tre av de sex överlevande militärer - John "Doc" Bradley, Pvt. Rene Gagnon och Pvt. Ira Hayes, som kämpade i kampen för att ta Iwo Jima från japanerna.
3/1
Chaos
6

Chaos

2005
Chaos
Två poliser, en rookie och en gråsprängd veterinär, bedriva en skicklig bankrånare.
6/1
Straight A’s
8
Straight A’s
Pressad av sin avlidna mors spöke att återvända hem till familjen han övergav, griper en tidigare missbrukare en påse med piller och en säck av marijuana och träffar vägen till Shreveport.
8/1