Saoirse Ronan

Justin and the Knights of Valour
0
Justin and the Knights of Valour
En värmande berättelse om vänskap, ära & amp; mod, som ser en ung pojke blir en man som han ger sig ut på en strävan att bli en riddare.
0/0
Violet & Daisy
6
Violet & Daisy
Två tonårs mördare acceptera vad de tror kommer att bli en snabb och-lätt jobb, tills en oväntad mål kastar dem utanför deras plan.
6/1
Atonement
6
Atonement
Som en 13-årig, spirande författare Briony Tallis ändrar oåterkalleligen loppet av flera liv när hon anklagar sin äldre systers älskare av ett brott han inte begått.
6/1
The Way Back
4
The Way Back
Peter Weir uppföljning till Master & amp; Commander (2003) är skarp & amp; lysande vägen tillbaka, som tar på temat människans kamp för frihet. I början av andra världskriget, flera män fly från en rysk Gulag. Filmen detaljer deras farliga & amp; osäker resa till frihet, eftersom de korsar öknar, berg, och amp; flera nationer.
4/1
The Host
5
The Host
En parasit främmande själ injiceras i kroppen av Melanie Stryder. Istället för att utföra sitt lopp uppdrag att ta över jorden, "Wanda" (som hon kommer att kallas) bildar en bindning med sin värd och syftar till att underlätta andra fria människor.
5/1
Brooklyn
7
Brooklyn
I 1950-talet Irland och New York, har unga Ellis Lacey att välja mellan två män och två länder.
7/1
Hanna
7

Hanna

2011
Hanna
En 16-årig flicka upp av sin far att vara den perfekta mördare skickas på ett uppdrag i hela Europa. Spåras av en hänsynslös arbetare står hon häpnadsväckande avslöjanden om sin existens och frågor om sin mänsklighet.
7/1
City of Ember
5
City of Ember
I generationer har folk i staden Ember blomstrade i en fantastisk värld av glittrande ljus. Men Ember en gång så mäktiga generator misslyckas och de stora lampor som lyser upp staden börjar flimra. Nu, två tonåringar, i en kapplöpning med tiden, måste söka Ember efter ledtrådar som kommer att låsa upp den gamla mysteriet med stadens existens, innan ljuset slocknar ...
5/1