Sean Astin

Checkmate
0
Checkmate
Sex personer kastas tillsammans under en utarbetad bankrån där varje flyttning kan ändra resultatet. Är det en tillfällighet, eller är de bara brickor i ett mycket större spel.
0/0
Extraction
0
Extraction
En viktig funktion enbart för digital, UTVINNING följer en amerikansk Black Ops teammedlem som befinner sig den enda överlevande av ett misslyckat fånge utvinning uppdrag. Tvingad att kämpa sig ut ur en maximal säkerhet tjetjenska fängelse, måste han hålla sitt mål i livet för att fånga en terrorist vapen-återförsäljare som är ett hot mot tusentals liv.
0/0
Woodlawn
0
Woodlawn
Kärlek och enighet i en skola rivas av rasism och hat på 1970-talet.
0/0
The Lord of the Rings: The Two Towers
9
HD 720p
The Lord of the Rings: The Two Towers
Frodo och Sam vandrar till Mordor för att förstöra en Ringen medan Gimli, Legolas och Aragorn söka efter orc-fångade Merry och Pippin. Hela tiden, skändlig guiden Saruman väntar Fellowship medlemmar på Orthanc Tower i Isengård.
9/1
The Lord of the Rings: The Return of the King
9
HD 720p
The Lord of the Rings: The Return of the King
Aragorn avslöjas som arvtagare till de gamla kungarna när han Gandalf och de övriga medlemmarna i den brutna gemenskap kamp för att rädda Gondor från Saurons styrkor. Samtidigt Frodo och Sam föra ringen närmare hjärtat av Mordor, Dark Lord rike.
9/1
Cabin Fever: Patient Zero
9
Cabin Fever: Patient Zero
En grupp vänner gå till en öde karibiska ön för en överraskning natten svensexa bara för att upptäcka att ön inte är övergiven. Det är faktiskt hem till en hemlig sjukhus. Inte bara det, det är något fel med det vatten som omger ön ...
9/1
The Goonies
5
The Goonies
En ung tonåring som heter Mikey Walsh finner en gammal skattkarta i sin fars vinden. I hopp om att rädda sina hem från rivning, Mikey och hans vänner Data Wang, Chunk Cohen, och klöv Devereaux springa iväg på en stor strävan att hitta den hemliga stash av Pirate One-Eyed Willie.
5/1
Balto III – Förändringens vindar
3
Balto III – Förändringens vindar
Balto och övriga slädhundar känner nedstämd eftersom den post som används för att tillföras genom hundspann nu levereras av flygplan. Men när ett mail plan kraschar i bergen, hundarna komma till undsättning.
3/1
The Surface
0
The Surface
Två främlingar, både i slutet av deras rep, plötsligt möts i mitten av oförutsägbara sjön Michigan.
0/0
Video Games: The Movie
0
Video Games: The Movie
Från exekutiv producent Zach Braff och regissören Jeremy Snead, "TV-spel: The Movie" är en episk funktion längd dokumentär krönika explosionsartade ökningen av videospel från nörd nisch att flera miljarder dollar industrin. Berättad av Sean Astin och med djupintervjuer med gudfäder som startade det hela, ikonerna för speldesign, och geeken gurus som leder oss in i framtiden ", TV-spel: The Movie" ...
0/0
Click
6

Click

2006
Click
En arbetsnarkoman arkitekt finner en universell fjärrkontroll som tillåter honom att spola framåt och bakåt till olika delar av sitt liv. Komplikationer uppstår när fjärrkontrollen börjar att upphäva sina val.
6/1
The Do-Over
5
HD 720p
The Do-Over
Livslängden för en bank manager vänds upp och ner när en vän från hans förflutna manipulerar honom till att fejka sin egen död och tar fart på ett äventyr.
5/1
Justice League: War
9
Justice League: War
Världen är under attack av en främmande armada leds av den kraftfulla Apokoliptian, Darkseid. En grupp av superhjältar som består av Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Cyborg, och Shazam måste avsätta sina olikheter och samlas för att försvara jorden.
9/1
50 First Dates
9
50 First Dates
Henrik är en spelare skicklig på förföra kvinnor. Men när denna veterinär möter Lucy, en flicka med en excentrisk problem när det gäller Total Recall, inser han att det är möjligt att bli kär över igen ... och igen, och igen. Det beror på den förtjusande Lucy har inget närminne, så Henry måste uppvakta henne dag efter dag tills han ...
9/2
Moms’ Night Out
7
Moms’ Night Out
Längtan efter en kväll utan sina barn, några vänner planerar en utekväll. Men för att göra detta, deras män måste titta på barnen. Vad kan gå fel?
7/1