Stellan Skarsgård

Trollvinter i Mumindalen
6.5
HD
Trollvinter i Mumindalen
Det är vinter i Mumindalen, men Mumintrollet vill inte gå i ide, han vill undersöka vintern. Snart upptäcker han att märkliga varelser går omkring i den midvintermörka snön och verkar vänta på en märklig och efterlängtad gäst. Gästen kallas för Julen och ivrig får Mumintrollen lära sig allt om den fantastiska juletiden.
6.5/2
A Somewhat Gentle Man
0
A Somewhat Gentle Man
Efter att ha tjänst ett 12-årigt straff för att ha dödat mannen som sov med sin fru, resonerar en man om han skulle försöka förena med sin familj, eller hämnas på dem som vände honom.
0/0
Nymphomaniac: Vol. I
7
Nymphomaniac: Vol. I
En poetisk och vild historia om en kvinnas erotiska resa från födseln till 50-årsåldern, berättad av huvudrollskaraktären som är den självdiagnostiserade nymfomanen Joe. Den charmige ungkarlen Seligman finner Joe blåslagen och misshandlad i en mörk gränd en kall vinterkväll. Han tar med henne hem, tar hand om hennes sår och frågar ut henne om hennes liv. Fascinerad lyssnar han ...
7/1
The Railway Man
0
The Railway Man
Ett offer från "Dödens järnväg" World War II: s syftar till att hitta de ansvariga för hans tortyr. En sann historia.
0/0
Good Will Hunting
0
Good Will Hunting
Will Hunting, en vaktmästare vid MIT, har en gåva för matematik men behöver hjälp från en psykolog för att hitta riktning i sitt liv.
0/0
Mamma Mia!
6
HD 720p
Mamma Mia!
Beläget på en idyllisk grekisk ö, tjänar tomten som bakgrund för en mängd ABBA hitlåtar. Donna, en oberoende, ensamstående mamma som äger ett litet hotell på ön är på väg att släppa taget om Sophie, pigg unga dotter hon höjt sig. Men Sophie har i hemlighet inbjuden tre av hennes mors ex-älskare i hopp om att hitta sin far.
6/1
Thor
8.5
HD 720p

Thor

2011
Thor
Mot sin far Oden vilja, The Mighty Thor -a kraftfull men arroganta krigare gud antänds -recklessly en gammal krig. Thor är nedkastad till jorden och tvingas leva bland människor som straff. En gång här, lär Thor vad som krävs för att vara en sann hjälte när de farligaste skurk av hans värld sänder de mörkaste krafter Asgard att invadera jorden.
8.5/2
Pirates of the Caribbean: At World’s End
6.5
HD 720p
Pirates of the Caribbean: At World’s End
Kapten Barbossa, långa tros vara död, har kommit tillbaka till livet och leds till kanten av jorden med modiga Will Turner och feisty Elizabeth Swann. Och hur är det med Jack Sparrow? Ingenting är som det verkar.
6.5/2
Anita
5

Anita

1973
Anita
Anita är en flicka på bara 16 år, och medan hon har utvecklats tidigt fysiskt, till en mogen kvinna, är hon psykologiskt helt hänsynslös. Hennes relation de hennes föräldrar och hennes vänner är mycket dålig och hon betraktas med förakt av människor runt henne, även av de män som så hänsynslöst använda henne.
5/1
Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest
7
HD 720p
Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest
De höga hav äventyr happy-go-lucky bråkmakare kapten Jack Sparrow, unga Will Turner och egensinnig skönhet Elizabeth Swann fortsätter som Sparrow arbetar sig ut ur en blodskuld med spöklika Davey Jones, också försöker han undvika evig fördömelse.
7/1
The Avengers
7.5
The Avengers
Marvel '; s Avengers berättar om en superhjältar grupp med speciella förmågor, de inkluderar Iron Man, Thor, Captain America och Hulken kallas SHIELD. Syftet med SHIELD är att skydda jorden från destruktiva konspiration av utomjordiska onda krafter som ledare är Loke. När en oväntad fiende dyker upp och hotar den globala säkerheten, Nick Fury, chef för den internationella fredsbevarande organet ...
7.5/2
Cinderella
7
HD 720p
Cinderella
Filmen handlar om en tjej som heter Ella. Hennes mor dog plötsligt av en dödlig sjukdom och hennes far har att gifta igen. Vilja hennes far ler igen, Ella vänta och wellcome hennes styv varmt. Strax efter, blir hennes far sjuk och även dör. Ella har att möta med sin styvmor hat och grymhet. Hon har att göra allt arbete ...
7/1
Angels & Demons
7
Angels & Demons
Harvard symbologist Robert Langdon undersöker en mystisk symbol stekt i bröstet av en mördad fysiker. Han upptäcker bevis på ofattbara, återfödelsen av en gammal hemlighet brödraskap kallas Illuminati, den mest kraftfulla underjordisk organisation någonsin att gå på jorden.
7/1
Our Kind of Traitor
8
Our Kind of Traitor
En ung Oxford akademiska och hans advokat flickvän semester på Antigua. De stöter på en rysk miljonär som äger en halvö och en diamant klocka. Han vill ha en omgång tennis. Vad han vill ha driver de älskande på en slingrande resa till City of London och dess ohelig allians med Storbritanniens underrättelseetablissemanget, till Paris och Alperna.
8/1
The Girl with the Dragon Tattoo
7
The Girl with the Dragon Tattoo
Denna engelskspråkiga anpassning av den svenska roman av Stieg Larsson följer ett vanärat journalist, Mikael Blomkvist, som han undersöker försvinnandet av en trött patriark systerdotter från 40 år sedan. Han är med hjälp av den genomborrade, tatuerade, punk hacker som heter Lisbeth Salander. Som de arbetar tillsammans i utredningen, Blomkvist och Salander upptäcka enorma korruption bortom allt de någonsin kunnat ...
7/1
Deep Blue Sea
5
Deep Blue Sea
På en avlägsen tidigare ubåt tankning anläggning kallas Aquatica är en grupp forskare att söka efter ett botemedel mot Alzheimers sjukdom. Dr Susan McAlester genetiskt ingenjörer tre Mako hajar, som avser att öka sin hjärnkapacitet så att de kan skörda vävnad som ett botemedel mot Alzheimers. Tyvärr gör den ökade hjärnkapacitet även hajar smartare, snabbare och farligare. Aquatica s finansiärer ...
5/1
The Hunt for Red October
7
The Hunt for Red October
När en sovjetisk kärnvapen sub väg mot amerikanska vatten sjunker amerikanska skannrar, jänkarna rusning för att ta defensiva åtgärder. Men CIA-analytikern Jack Ryan övertygar mässing som under befälhavare har något annat än en första strejk i åtanke. En farlig katt-och-råtta-lek inträder.
7/1
Arn: The Knight Templar
9
Arn: The Knight Templar
Arn, son till en högt uppsatt svenska adelsmannen är utbildad i ett kloster och skickas till det heliga landet som en Riddaren att göra bot för en förbjuden kärlek.
9/1
Metropia
5
Metropia
Metropia äger rum i en inte så avlägsen, skrämmande Europa. Världen är ont om olja och nettot av tunnelbana har anslutits, skapar en gigantiskt nät under Europa. Roger (Vincent Gallo) från en förort till Stockholm försöker att hålla sig borta från tunnelbanan. Han tycker att det är obehagligt och ibland hör han en främmande röst i är huvudet.
5/1
Nymphomaniac: Vol. II
9
Nymphomaniac: Vol. II
Fortsättningen av Joe sexuellt dikt liv gräver i de mörkare aspekter av sitt vuxna liv och vad som ledde till hennes väsen i Seligman vård.
9/1