Stephen Merchant

Logan – The Wolverine
5.4
Logan – The Wolverine
I en nära framtid tar en sliten Logan hand om en sjuk Professor X, i en gömma nära den mexikanska gränsen. Men Logans försök att hålla sig undangömd från världen och sitt förflutna ställs plötsligt på sin spets när en ung mutant anländer och som visar sig förföljas utav mörka krafter.
5.4/5
Hall Pass
4
Hall Pass
När bästa knoppar Rick och Fred börjar visa tecken på rastlöshet hemma, deras fruar ta en djärv strategi för att återuppliva deras äktenskap: de ger killarna en "hall pass", en vecka av frihet att göra vad de vill. Först verkar det som en dröm, men de snabbt upptäcker att deras förväntningar på singellivet - och sig själva - är helt ...
4/1
Tooth Fairy
4
Tooth Fairy
När mindre-ligan hockeyspelare Derek Thompson - som har en förkärlek för att slå ut sina motståndare tänder varje gång han spelar - desillusioner en fläkt, är han dömd till en stint för en vecka som en bona fide, tutu klädda, verklig -Livet tandfe. Snart är Derek inspirerad att återuppväcka sina ungdomliga drömmar.
4/1
I Give It a Year
5
I Give It a Year
Efter en snabb uppvaktning, två älskande hastigt besluta att vigas. Som sitt första äktenskap utvecklar, frestelse och inkompatibilitet sätta deras förhållande i fara.
5/1