Steve Zahn

Captain Fantastic
5
Captain Fantastic
Ben har skapat ett paradis för sig och sina sex barn i nordvästra USAs djupa skogar, lagom långt bort från övrig familj och vänner. Där uppfostrar han dem till att bli starka, bildade och självständiga individer. Men en plötslig händelse tvingar den udda familjen att lämna sitt trygga hem och återvända till civilisationen. Där tvingas Ben försvara och utvärdera ...
5/1
Daddy Day Care
9
Daddy Day Care
Charlie (Eddie Murphy) och Phil (Jeff Garlin) är så upptagna av att göra karriär inom reklambranschen att de totalt håller på att gå miste om sina barns uppväxttid. En dag får de båda sparken från sina jobb och de har inte längre råd att betala den skyhöga avgiften till det exklusiva daghemmet där deras barn går. Medan Charlie desperat letar ...
9/1
En djävul till flickvän (Saving Silverman)
4
En djävul till flickvän (Saving Silverman)
Ett par kompisar samverkar för att rädda sin bästa vän från att gifta sig med fel kvinna, en kallhjärtat skönhet som rycker honom från dem och bryter upp deras Neil Diamond coverband.
4/1
National Security
4
National Security
Två inkompatibla säkerhetsvakter kastas tillsammans för att sätta dit en smugglingen.
4/1
Escape from Planet Earth
0
Escape from Planet Earth
Astronaut Scorch Supernova befinner sig fångade i en fälla när han svarar på ett SOS från ett ökänt farlig främmande planet.
0/0
Dallas Buyers Club
9
Dallas Buyers Club
Löst baserad på den sanna livet berättelse om Ron Woodroof, en dopning, kvinnor-älskande, homofobiska man som 1986 diagnostiserades med HIV / AIDS och ges trettio dagar leva.
9/1
The Good Dinosaur
3
The Good Dinosaur
En episk resa i en värld av dinosaurier där en Apatosaurus namngav Arlo gör en osannolik mänsklig vän.
3/1
Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules
3
Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules
Tillbaka i högstadiet efter sommarlovet, måste Greg Heffley och hans äldre bror Rodrick hantera sina föräldrars missriktade försök att få dem obligation.
3/1
Diary of a Wimpy Kid
5
Diary of a Wimpy Kid
Högstadiet är inte allt det är knäckt upp till vara för självbeskriven "mesig kid" Greg Heffley, som upptäcker en skrämmande ny värld kryllar pojkar som är längre, hårdare och hårigare än han är - och bestämmer sig för att dokumentera allt i hans dagbok.
5/1
Diary of a Wimpy Kid: Dog Days
5
Diary of a Wimpy Kid: Dog Days
Skolan är ute och Greg är redo för sommardagar, då alla hans planer gå fel. Vad i hela friden kommer han att göra hela sommaren?
5/1
Stuart Little 2
7
Stuart Little 2
Stuart, en bedårande vit mus, lever fortfarande glatt med sin adoptivfamiljen, den Littles, på östra sidan av Manhattan Central Park. Fler galna mus äventyr är i butiken som Stuart, hans mänskliga bror, George, och deras busiga katt, Snowbell, bestämde sig för att rädda en vän.
7/1