Talia Shire

The Godfather: Part II
0
The Godfather: Part II
Den fortsatta historien om Corleone brottet familjen berättar historien om en ung Vito Corleone växer upp på Sicilien och i 1910s New York; och följer Michael Corleone på 1950-talet när han försöker att expandera familjeföretaget i Las Vegas, Hollywood och Kuba.
0/0
Rocky III
7.5
Rocky III
Nu världsmästare, är Rocky Balboa lever i lyx och bara slåss motståndare som utgör inget hot mot honom i ringen. Hans livsstil av rikedom och sysslolöshet skakas när en kraftfull ung kämpe som kallas Clubber Lang utmanar honom till en match. Efter att ha tagit en bultande från Lang, vänder ödmjuk mästaren till tidigare bittra rival Apollo Creed för att ...
7.5/2
The Godfather: Part III
4.5
The Godfather: Part III
Mitt i att försöka legitimera sina affärer i 1979 New York och Italien, åldrande maffian Don, Michael Corleone söker förlåtelse för sina synder samtidigt som en ung protegé under sina vingar.
4.5/2
Rocky Balboa
7
Rocky Balboa
När han förlorar en uppmärksammad virtuell boxningsmatch till ex-mästaren Rocky Balboa, regerande tungviktstitleholder Mason Dixon hämnas genom att utmana Itallian hingst till en nationellt TV, 10-runda utställning skjutningen. Till överraskning för sin son och vänner, Rocky samtycker komma ut i pension och möta en motståndare som är snabbare, starkare och trettio år yngre.
7/1
Rocky IV
5
Rocky IV
Rocky måste komma ut i pension för att slåss en gigantisk sovjetiska jaktplan som heter Drago, som brutalt straffas Rocky vän och tidigare rival, Apollo Creed. Söker hämnd i namn av sin fallna kamrat och hans land, Rocky samtycker att bekämpa Drago i Moskva på jul, och matchen ändrar båda kämpar - och världen.
5/1