Will Ferrell

Daddy’s Home 2
4.8
HD 1080p
Daddy’s Home 2
Dusty och Brad har bestämt sig för att ge sina barn den perfekta julen. Deras nyfunna samarbetsvilja sätts på spel när de får besök av Dustys macho pappa och Brads känslosamma pappa och julfriden byts mot kaos.
4.8/4
Megamind
9
Megamind
Bumbling superMegaMind slutligen besegrar hans nemesis, den superhjälte Metro Man. Men utan en hjälte, förlorar han alla ändamål och måste hitta ny mening åt sitt liv.
9/1
The Lego Movie
5.5
HD 720p
The Lego Movie
En vanlig Lego mini-figur, av misstag tros vara den extraordinära byggmästare, rekryteras att ansluta en strävan att stoppa en ond Lego tyrann från limning universum tillsammans.
5.5/2
Jay and Silent Bob Strike Back
6
Jay and Silent Bob Strike Back
När Jay och Silent Bob får höra att det ska göras en film baserad på deras tecknade karaktärer i “Bluntman and Chronic” börjar de dregla åt tanken på de feta lönecheckarna som kommer att rulla in. Men när paret får veta att de inte kommer att få några royalties eller ersättningar på annat sätt bestämmer de sig för att ge ...
6/1
The Campaign
8
The Campaign
Filmen följer två rivaliserande politiker (Will Ferrell & amp; Zach Galifianakis) som försöker att vinna ett val för att representera sin lilla North Carolina kongressdistrikt i Enigt påstår representanthuset.
8/1
Old School
9
Old School
Tre vänner försöker återta sina glansdagar genom att öppna upp en broderskap nära deras alma mater.
9/1
Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
0
Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
Det är 1970-talet, och San Diego super sexistiskt ankare Ron Burgundy är top dog i lokal-TV, men det handlar om att ändra när ambitiös reporter Veronica Corningstone kommer som en ny anställd på sin plats.
0/0
Step Brothers
6
HD 720p
Step Brothers
Brennan Huff och Dale Doback kan odlas män. Men det hindrar inte dem från att leva hemma och förvandlas till svartsjuk, konkurrenskraftiga styvbröder när deras ensamstående föräldrar gifta. Brennan ständig konkurrens med Dale stammar sin mammas äktenskap Dale pappa, lämnar alla att undra om de någonsin kommer att se öga mot öga.
6/1
Elf
3

Elf

2003
Elf
När unge Buddy faller i Santa gåva säck på julafton, han transporteras tillbaka till Nordpolen och upp som en leksak-making elf av Santas hjälpare. Men när han växer upp i vuxen ålder, kan han inte skaka gnagande känsla av att han inte hör hemma. Buddy lovar att besöka Manhattan och hitta sin riktiga pappa, en arbetsnarkoman utgivare.
3/1
The Other Guys
6
HD 720p
The Other Guys
NYPD detektiver Christopher Danson (Johnson) och P.K. Highsmith (Jackson) är de baddest och mest älskade poliser i New York City. De får inte tatueringar, andra män få tatueringar av dem. Två bord över och en tillbaka, sitta detektiver Allen Gamble (Ferrell) och Terry Hoitz (Wahlberg). Du har sett dem i bakgrunden bilder av Danson och Highsmith, ofokuserad och slutna ögon. ...
6/1
Zoolander 2
9
HD 720p
Zoolander 2
Tidigare modeller Derek Zoolander och Hansel befinner sig dragkraft tillbaka in i rampljuset efter att ha bott i avskildhet för år. Samtidigt är Derek rival Jacobim Mugatu fri och söker hämnd. Derek och Hansel är modellering igen när en motsatt företag försöker att ta dem ut ur verksamheten.
9/1
Get Hard
6
HD 720p
Get Hard
När miljonär James King fängslas för bedrägeri och på väg till San Quentin, vänder han till Darnell Lewis prep honom att gå bakom galler. När obscent rika hedge-fondförvaltare James döms för bedrägeri och dömdes till en sträcka i San Quentin, ger domaren honom en månad att få sina angelägenheter i ordning. Att veta att han inte kommer att överleva mer ...
6/1
Daddy’s Home
6
HD 720p
Daddy’s Home
Pappa hem följer styvfar Brad Whitaker, en vänliga radio verkställande som befinner sig konkurrerar om de känslor av hans styvbarn efter den oväntade återkomsten av hans fru ex-make, Dusty Mayron.The historien om en blida radio verkställande (Ferrell) som strävar efter att bli bäst stepdad någonsin på sin hustrus två barn, men komplikationer uppstå när deras frigång, freeloading riktiga pappa kommer ...
6/1
Anchorman 2: The Legend Continues
7
Anchorman 2: The Legend Continues
Med 70-talet bakom sig, återvänder San Diego topprankad journalisten, Ron Burgundy, att ta New Yorks första 24-timmars nyhetskanal med storm.
7/1
Zoolander
7
Zoolander
Rensa banan för Derek Zoolander, VH1 manliga modell av året tre-tiden. Hans ansikte faller när hippie-chic "han är så hett just nu" Hansel skotrar för att stjäla årets utmärkelse. Den onda modegurun Mugatu tar tillfället i akt att vända Derek till en mördarmaskin. Det är en väl utformad konspiration och endast med hjälp av Hansel och några väl valda tillbehör ...
7/1
Megamind: The Button Of Doom
6
Megamind: The Button Of Doom
För sin första dag på jobbet som nya beskyddare av Metro City, Megamind och Minion säljer ut prylar från sin onda lya. Men när en till synes harmlösa "knapp" släpper den gigantiska robot MEGA-Megamind, kommer duon måste ta sina gamla knep för att återställa ordningen.
6/1