William Hurt

Days and Nights
5
Days and Nights
Reckless önskan härjar över Memorial Day helgen som en familj konfronterar flyktiga och bräckliga kärlekens natur. En modern återberättelse av Anton Tjechovs "Måsen", som i lantliga New England.
5/1
Robin Hood
0
HD 720p
Robin Hood
När soldat Robin händer på den döende Robert av Loxley, lovar han att återvända mannens svärd till sin familj i Nottingham. Där tar han Robert identitet; fabulerar hans änka, Marion; och drar iren av stadens sheriff och kung Johns hantlangare, Godfrey.
0/0
Into the Wild
0
Into the Wild
Baserad på en sann historia. Efter examen från Emory University i 1992, topp student och idrottsman Christopher McCandless övergav sina ägodelar, gav hans hela $ 24.000 sparkonto till välgörenhet och liftade till Alaska för att leva i vildmarken. Längs vägen, Christopher möter en serie tecken som formar sitt liv.
0/0
The Duel
5
The Duel
En Texas Ranger undersöker en rad oförklarliga dödsfall i en stad som heter Helena.
5/1
The Incredible Hulk
8
HD 720p
The Incredible Hulk
Forskare Bruce Banner söker igenom planet för ett motgift mot ohämmad kraft ilska inom honom: Hulk. Men när de militära hjärnorna som drömmer om att utnyttja sina befogenheter tvingar honom tillbaka till civilisationen, finner han sig komma ansikte mot ansikte med en ny, dödlig fiende.
8/2
The Host
5
The Host
En parasit främmande själ injiceras i kroppen av Melanie Stryder. Istället för att utföra sitt lopp uppdrag att ta över jorden, "Wanda" (som hon kommer att kallas) bildar en bindning med sin värd och syftar till att underlätta andra fria människor.
5/1
Winter’s Tale
6
Winter’s Tale
En inbrottstjuv faller för en arvtagerska som hon dör i hans armar. När han får veta att han har en gåva av reinkarnation, ställer han ut för att rädda henne.
6/1
Race
7

Race

2016
Race
Jesse Owens 'strävan att bli den största friidrottare i historien kastar honom på världsscenen i 1936 OS, där han möter upp mot Adolf Hitlers vision av arisk överlägsenhet.
7/1